ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Renascença : "Απέρριψε την Πόρτο ο Ρέαμπτσιουκ, ανοίγει ο δρόμος για Ολυμπιακό"

Ο Όλεγκε Ρέαμπτσιουκ
Ο Όλεγκε Ρέαμπτσιουκ AP

Σύμφωνα με τη Renascença ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ απέρριψε την επιστροφη του στην Πόρτο, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα, Πάουλο Μενέσες, παραδέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/12) ότι η Πόρτο θέλησε να ενεργοποιήσει την οψιόν επαναγοράς του μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά εξήγησε πως για να τον αποκτήσουν οι Δράκοι πρέπει τώρα να συμφωνήσουν με τον παίκτη.

Ο πορτογαλικός ραδιοφωνικός σταθμός, Renascença, δίνει συνέχεια στις δηλώσεις του Πορτογάλου (στον ίδιο σταθμό) με ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρει ότι ο 22χρονος Μολδαβός έχει ήδη λάβει την απόφασή του.

"Απέρριψε την επιστροφή στο Ντραγκάο. Έτσι είναι ελεύθερος ο δρόμος για την αποχώρησή του με προορισμό την Ελλάδα, σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες και τον παίκτη", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Γεννήθηκε στο Κισινάου και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπελενένσες, ενώ το 2016 μετακινήθηκε στα αντίστοιχα της Πόρτο.

Το 2019 τον απέκτησε η Πάσος Φερέιρα από τους δράκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ