ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Record: "Κοντά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Ματέους Ρέις"

Ο Ματέους Ρέις με τη φανέλα της Ρίο Άβε
Ο Ματέους Ρέις με τη φανέλα της Ρίο Άβε

Η πορτογαλική εφημερίδα Record επιμένει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι κοντά στην απόκτηση του Ματέους Ρέις, ενός παίκτη που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα κινηθεί για έναν αριστερό μπακ τον Ιανουάριο και η περίπτωση του Ματέους Ρέις συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα, όπως συνέβη και το καλοκαίρι.

Την Πέμπτη (18/12) δημοσίευμα της Record ανέφερε ότι η Ρίο Άβε και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν φτάσει σε συμφωνία, ενώ ο ιντερνετικός τηλεοπτικός σταθμός tvi24.pt σημείωνε από την άλλη πως ο Ολυμπιακός "έχει σοβαρές πιθανότητες να αποσπάσει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή".

Πάντως, η Record επιμένει και με νέο δημοσίευμα της υποστηρίζει ότι ο Ρέις προβάρει ήδη τα πράσινα της Σπόρτινγκ. "Ο Ματέους Ρέις κατευθύνεται προς το Αλβαλάδε. Ο αριστερός μπακ είναι κοντά στο άλμα. Είναι κοντά στη μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ τον Ιανουάριο" αναφέρει συγκεκριμένα.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός της Ρίο Άβε έχει τεθεί στο περιθώριο από το κλαμπ, διότι το καλοκαίρι πίεσε για να πάρει μεταγραφή στους "ερυθρόλευκους".

Ο Ρέις (1,83 μ.) είναι γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Σάο Πάουλο, ενώ έχει δοθεί σε Σοροκάμπα, Μπαΐα και Μορεϊρένσε, πριν το καλοκαίρι του 2018 τον αποκτήσει η Ρίο Άβε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ