ΜΠΑΓΕΡΝ

RMC Sport: "Θετικός στον κορονοϊό ο Γκνάμπρι πριν απ' το Μπάγερν - Παρί"

Ο Σερζ Γκνάμπρι αντιδρά μετά από χαμένη ευκαιρία στο Μπάγερν - Τσέλσι για το Champions Leaugue.
Ο Σερζ Γκνάμπρι αντιδρά μετά από χαμένη ευκαιρία στο Μπάγερν - Τσέλσι © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με το RMC Sport, ο Σέρζ Γκνάμπρι είναι θετικός στον κορονοϊό μετά από τεστ αντιγόνου στο οποίο υπεβλήθη, ενώ κινδυνεύει να χάσει και τη ρεβάνς της Μπάγερν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπάγερν θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League (7/4, 22:00, Cosmote Sport 1HD, SPORT 24), χωρίς να έχει στη διάθεσή της τον Σερζ Γκνάμπρι. Την είδηση είχε επιβεβαιώσει ο Χάνσι Φλικ στη συνέντευξη Τύπου.

"Ο Σερζ Γκνάμπρι έχει πονόλαιμο. Άρα πιθανώς δεν θα είναι μαζί μας" ανέφερε συγκεκριμένα. Λίγο αργότερα, το RMC Sport υποστηρίζει ότι ο Γκνάμπρι υπεβλήθη σε τεστ αντιγόνου το πρωί της Τρίτης (6/4) και είναι θετικός στον κορονοϊό.

Μάλιστα, θα υποβληθεί σε νέο μοριακό και αν το αποτέλεσμα είναι ξανά θετικό, τότε ο Γκνάμπρι θα χάσει και τη ρεβάνς στο Παρκ Ντε Πρενς, αναφέρει το δημοσίευμα. Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που ο Γερμανός παίκτης των Βαυρών είναι θετικός στον κορονοϊό.

Τα περιθώρια στενεύουν για τον Χάνσι Φλικ, αφού με την απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο Γκνάμπρι προοριζόταν να πάρει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης.

Photo credits: © 2021 Matthias Schrader/Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ