ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ρόιστον Ντρέντε: Από τα εκατομμύρια, στη χρεοκοπία

Ο Ρόιστον Ντρέντε κατά τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ρόιστον Ντρέντε κατά τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO

Ο Ρόιστον Ντρέντε, άλλοτε μπακ της Ρεάλ, της Φέγενορντ και της Έβερτον, κηρύχθηκε χρεοκοπημένος από το περιφερειακό δικαστήριο της Βόρειας Βραβάντης. Ο 33χρονος ρίχνει το φταίξιμο στον δικηγόρο του.

Την 1η Δεκεμβρίου ο Ρόιστον Ντρέντε κηρύχθηκε χρεοκοπημένος από το περιφερειακό δικαστήριο της Βόρειας Βραβάντης. Ο 33χρονος Ολλανδός κέρδισε πολλά εκατομμύρια ευρώ με θητεία μεταξύ άλλων σε Φέγενορντ, Ρεάλ και Έβερτον, χρήματα που τώρα έχει χάσει.

Ο αριστερός φουλ μπακ, που τώρα αγωνίζεται στους Kozakken Boys, στην τρίτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου, υποστήριξε στο "Voetbalzone" ότι δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια και έριξε το φταίξιμο στον δικηγόρο του, λέγοντας πως όλα έγιναν εξαιτίας της αμέλειάς του.

Το 2007 ο Ντρέντε, που αγωνίστηκε μία φορά με την εθνική Ολλανδίας, πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ από τη Φέγενορντ αντί 14 εκατ. ευρώ. Με βάση το συμβόλαιό του θα αμειβόταν με 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Το 2017 κατηγόρησε τον εκπρόσωπό του, Σίγκι Λενς: "Το μόνο που γνώριζα ήταν πως θα έπαιρνα 1,8 εκατ. ευρώ την πρώτη μου σεζόν στη Ρεάλ, τίποτα άλλο. Από εκείνη τη στιγμή αυτός είχε τον έλεγχο της κατάστασής μου".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ