Ο νέος παίκτης της Χρόνινχεν, Άριεν Ρόμπεν, μέσω συνέντευξής του έστειλε μήνυμα στον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, Ελέρο Ελία, καλώντας τόν να συμφωνήσει με την ολλανδική ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, έχει στην άκρη του μυαλού του την περίπτωση του 33χρονου Ολλανδού εξτρέμ, Ελέρο Ελία ο οποίος ανήκει στην Μπασάκσεχιρ, την πρωταθλήτρια Τουρκίας.

ADVERTISING

Ωστόσο, η περίπτωσή του είναι αρκετή δύσκολη, αφού εκτός από τους πρασίνους, σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ τρεις ομάδες της Eredivisie έχουν στο στόχαστρο τους τον Ελία και περιμένουν την ολοκλήρωση και τυπικά του πρωταθλήματος της Τουρκίας και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την "Μπασάκ" στις 6 Αυγούστου. Οι ομάδες που φέρεται να ενδιαφέρονται για τον Ελία είναι οι Ντε Χαγκ, Τβέντε και Χρόνινχεν.

Πάντως, η Χρόνινχεν φαίνεται να έχει βάλει ισχυρά όπλα για να πείσει τον 33χρονο Ολλανδό εξτρέμ να φορέσει την πράσινη φανέλα. Συγκεκριμένα συνέντευξη στην ολλανδική Voetbal international παραχώρησε ο Άριεν Ρόμπεν. Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου ανήκει στην Χρόνινχεν από το φετινό καλοκαίρι.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ο Ρόμπεν έστειλε μήνυμα στον Ελία καλώντας τόν να φορέσει τη φανέλα της Χρόνινχεν, εφόσον επιθυμεί την επιστροφή του στην Ολλανδία: "Στέλνω μήνυμα στον Ελία γιατί διάβασα ότι θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία. Σκέφτηκα να έρθει σε εμάς. Είναι πάντα ωραίο να καλωσορίζεις παίκτες όπως ο Ελία στην Χρόνινχεν".