ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο για κορυφαία ενδεκάδα France Football: "Τι εντυπωσιακή Dream Team"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνα κόντρα στην Ρόμα στο "Ολίμπικο" για την Serie A
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνα κόντρα στην Ρόμα στο "Ολίμπικο" για την Serie A AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το ότι βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών με βάση την ψηφοφορία του France Football. Τι ανέφερε στα social media ο Πορτογάλος.

Το France Football ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διενήργησε για την ανάδειξη των κορυφαίων στην ιστορία τoυ ποδοσφαίρου, με την 11άδα να έχει μέσα Μαραντόνα, Πελέ, Μέσι, Ρονάλντο και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο CR7 τόνισε πως είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή του στην κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών με ανάρτησή του στα social media: "Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα, που είμαι μέλος της κορυφαίας 11αδας όλων των εποχών του France Football. Τι εντυπωσιακή Dream Team. Όλοι αξίζουν τον σεβασμό μου και τον θαυμασμό μου. Είμαι προφανώς υπερήφανος που είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους εξαιρετικούς παίκτες. Ευχαριστώ!".

Ρονάλντο για κορυφαία ενδεκάδα France Football: "Τι εντυπωσιακή Dream Team"


Το περιοδικό επέλεξε σύστημα 3-4-3, με τη θέση του γκολκίπερ να καταλαμβάνεται από τον Λεβ Γιασίν ενώ την τριάδα στην άμυνα την αποτελούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Καφού, Φραντς Μπεκενμπάουερ και Πάολο Μαλντίνι.

Στη μεσαία γραμμή, οι Τσάβι και Λόταρ Ματέους είναι τα δύο αμυντικά χαφ και οι Ντιέγκο Μαραντόνα (που έφυγε από κοντά μας στις 25 Νοεμβρίου σε ηλικία 60 ετών) και Πελέ τα δύο επιθετικά χαφ.

Στην επίθεση, ο Λιονέλ Μέσι ψηφίστηκε ως κορυφαίος δεξιός εξτρέμ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο κορυφαίος αριστερός εξτρέμ ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους είναι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο.

AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ