ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Αρνητικός στον κορονοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο

O Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με την Γιουβέντους κόντρα στην Ρόμα σε αγώνα της Serie A
O Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με την Γιουβέντους κόντρα στην Ρόμα σε αγώνα της Serie A AP PHOTO/GREGORIO BORGIAFGFDG

Η Γιουβέντους έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγαίνει από την καραντίνα του, αφού το τελευταίο τεστ κορονοϊού στο οποίο υπεβλήθη είναι αρνητικό.

Ο κορονοϊός καθήλωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα pits για 19 ημέρες, όταν διεγνώσθη θετικός ενώ βρισκόταν με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Εκ τότε έχασε τέσσερα παιχνίδια της Γιουβέντους, εξ αυτών την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει, ωστόσο, στην Γιουβέντους και είναι έτοιμος να βοηθήσει. Οι μπιανκονέρι έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσής τους ότι ο Πορτογάλος σταρ έκανε το τεστ κορονοϊού και το αποτέλεσμά του ήταν αρνητικό.

Έτσι, έπειτα από 19 ημέρες καραντίνας σπίτι του μπορεί πλέον να βγει έξω, ώστε το επόμενο διάστημα να συμμετέχει στις αθλητικές δραστηριότητες με την ομάδα του και να θέσει τον εαυτό του στις επιλογές του Πίρλο.

"O Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τεστ για τον κορονοϊό. Η εξέταση έδωσε αρνητικό αποτέλεσμα. Ο παίκτης θεραπεύτηκε μετά από 19 ημέρες και πλέον δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας" αναφέρει η Γιουβέντους στην ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ρονάλντο θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν επιστρέψει στην ομάδα, κάτι που αναμένεται να γίνει το Σάββατο (31/10), ώστε να έχει την δυνατότητα να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Σπέτσια την Κυριακή.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ