ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μέντες: "Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου"

Ο Ρονάλντο κοντρολάρει την μπάλα στο Γιουβέντους - Κάλιαρι στο Τορίνο στις 21 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Ρονάλντο κοντρολάρει την μπάλα στο Γιουβέντους - Κάλιαρι MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο σταρ χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο (21/11) η Γιουβέντους επικράτησε 2-0 της Κάλιαρι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βγάζει τα "κάστανα απ' τη φωτιά" σκοράροντας τα δύο τέρματα των μπιανκονέρι. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Πίρλο βρίσκεται τέσσερις πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Ο ατζέντης του Πορτογάλου σταρ, Ζόρζε Μέντες, μίλησε στην ιταλική εφημερίδα Tuttosport για τον πελάτη. Ο Μέντες είπε τα καλύτερα για τον Ρονάλντο και τα ρεκόρ που κυνηγάει χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

"Το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν και πιστεύω λίγοι έχουν αμφιβολίες. Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου και είναι ασύγκριτος. Δεν υπάρχουν ρεκόρ που ο Κριστιάνο δεν έχει κερδίσει. Σύντομα θα γίνει ο παίκτης με τα περισσότερο γκολ στην ιστορία σε επίπεδο εθνικών ομάδων" ανέφερε συγκεκριμένα.

Την φετινή σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμμετάσχει σε έξι παιχνίδια με την φανέλα της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει οκτώ γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ