ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο σε Σπανταφόρα: "Σέβομαι το πρωτόκολλο, όλα είναι ψέματα"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Πορτογαλίας. (AP Photo/Thibault Camus, File)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Πορτογαλίας. (AP Photo/Thibault Camus, File) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στον υπουργό αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει, τονίζοντας ότι δεν έσπασε το υγειονομικό πρωτόκολλο

Ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, δήλωσε την Πέμπτη (15/10) ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό, παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο Πορτογάλος σταρ φρόντισε να απαντήσει μέσω του Instagram στον υπουργό αθλητισμού υποστηρίζοντας ότι ακολούθησε κατά γράμμα το πρωτόκολλο.

"Γύρισα από την Πορτογαλία με ασθενοφόρο, δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν. Έκανα τα πάντα με άδεια. Όλα είναι ψέματα. Ένας άνθρωπος που δεν θέλω να κατονομάσω λέει ότι δεν ακολούθησα το πρωτόκολλο. Είναι ψέματα. Έχω σεβασμό και σέβομαι τα πρωτόκολλα" τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του, χωρίς συμπτώματα: "Είμαι καλά, σας ευχαριστώ για την στήριξη. Είμαι μόνος μου. Η οικογένειά μου είναι σε άλλο όροφο του σπιτιού. Βρίσκομαι σε υποχρεωτική καραντίνα. Γύρισα από την Πορτογαλία και ακολουθώ την διαδικασία"

Ο Σπανταφόρα, ωστόσο, επανήλθε με νέα απάντηση στον Ρονάλντο χαρακτηρίζοντάς τον υπερόπτη και ασεβή προς τους θεσμούς: "Οι ικανότητες ενός παίκτη δεν του δίνουν το δικαίωμα να είναι υπερόπτης και ασεβής στους θεσμούς και να ψεύδεται. Κάποιος πρέπει να αισθάνεται την ευθύνη να σκέφτεται πριν μιλήσει και να δίνει το καλό παράδειγμα. Δεν θα παρέμβω περισσότερο στο θέμα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ