ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: Το πεταμένο περιβραχιόνιο βγαίνει σε δημοπρασία για να σωθεί ένα μωρό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Σερβία - Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Σερβία - Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 @ 2021 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού που πέταξε πάνω στα νεύρα του στο χορτάρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν δεν μέτρησε καθαρό γκολ του στο Σερβία - Πορτογαλία ενδέχεται να αποδειχτεί σωτήριο για ένα μωρό 6 μηνών που δίνει μάχη για τη ζωή. Διαβάστε το story.

Η Πορτογαλία δεν πήρε τη νίκη απέναντι στην Σερβία ελέω της αβλεψίας του διαιτητή και του βοηθού που δεν είδαν το καθαρό γκολ του Ρονάλντο στο 93' και ο κόσμος του ποδοσφαίρου εξακολουθεί να συζητάει ακόμα και σήμερα την οργισμένη αντίδραση του CR7.

Τότε, που ο 35χρονος σούπερ σταρ, μη αντέχοντας το γεγονός πως δεν υπήρχε VAR ή Goal Line Technology για να αποδώσουν ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, δεν πήρε τη νίκη απέναντι στην Σερβία κατευθυνόμενος προς τη φυσούνα.

Η κίνηση αυτή, με το πέταγμα του περιβραχιονίου (σχολιάστηκε αρνητικά από τον Ντελ Πιέρο) έκανε το γύρο του κόσμου και συζητήθηκε ευρέως στα social media, ωστόσο δεν αποκλείεται να φέρει ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός μέσα στις προσεχείς ημέρες που αφορά τη ζωή ενός μικρού παιδιού από την Σερβία.

Τι συνέβη; Ο οργανισμός "Together for Life" (Μαζί για τη Ζωή) έγινε κάτοχος του περιβραχιονίου μέσω ενός υπαλλήλου του γηπέδου "Ράικο Μίτιτς" που το είδε και το μάζεψε από τον αγωνιστικό χώρο και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το βγάζει άμεσα σε δημοπρασία.

Στόχος να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο είναι αναγκαίο για να στηρίξει οικονομικά τη θεραπεία που χρειάζεται ο μικρός Γκάβριλ, ένα παιδί από την Σερβία μόλις έξι μηνών που πάσχει από μυϊκή ατροφία της σπονδυλικής στήλης.

Το περιβραχιόνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο από το Σερβία - Πορτογαλία μπορεί να πετάχτηκε στο έδαφος και προκάλεσε άσχημη εντύπωση σε κάποιους, ωστόσο στις τρεις αυτές ημέρες που θα είναι ανοιχτή η δημοπρασία, δεν αποκλείεται να κάνει άπαντες να "υποκλιθούν" στον Ρονάλντο για μία κίνηση που μπορεί να κρατήσει στη ζωή μία αθώα παιδική ψυχή.

Photo Credits: @ 2021 Darko Vojinovic/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ