ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρουμενίγκε: "Χάαλαντ; Έχουμε ήδη τον καλύτερο επιθετικό"

O Έρλινγκ Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Ντόρτμουντ κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga
O Έρλινγκ Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Ντόρτμουντ κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga @ 2021 GUENTER SCHIFFMANN/ASSOCIATED PRESS

Ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε θέλησε να σβήσει με θεαματικό τρόπο τις φήμες που θέλουν την Μπάγερν να κινείται για τον Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ, τονίζοντας πως οι Βαυαροί εχουν ήδη τον καλύτερο φορ στον κόσμο: τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αναντίρρητα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι (πιθανότατα μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ) το πιο καυτό όνομα που κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά τον τελευταίο χρόνο και δύσκολα θα μπορούσε να βρεθεί ομάδα που θα αντιστεκόταν στο να κάνει δικό της τον 20χρονο επιθετικό της Ντόρτμουντ.

Παρόλα αυτά, η θρυλική μορφή της Μπάγερν και νυν CEO του βαυαρικού συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε επέλεξε να υποβαθμίσει τα σενάρια που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των νταμπλούχων Γερμανίας για τον Νορβηγό θηριώδη σέντερ φορ, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του έχει ήδη στην γραμμή κρούσης τον κορυφαιό στράικερ του πλανήτη.

Ρουμενίγκε: "Χάαλαντ; Έχουμε ήδη τον καλύτερο επιθετικό"

"Από που έρχονται αυτές οι φήμες; Δεν το ξέρω. Μπορώ όμως να πω ένα πράγμα. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο σε αυτή τη θέση (σ.σ. στην επίθεση).

Είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι το 2023", τόνισε ο Ρουμενίγκε για τον Πολωνό επιθετικό (ο οποίος τραυματίστηκε στον ματς με την Ονδούρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και θα μείνει για έναν μήνα εκτός δράσης), για να συμπληρώσει με δηλώσεις του στην "Bild":

"Είμαι πεπεισμένος πως με τον επαγγελματισμό του, τον τρόπο με τον οποίο προπονείται και τον τρόπο με τον οποίο φροντίζει το σώμα του, το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του είναι ακόμα μακριά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Guenter Schiffmann/Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ