ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σα: "Ευγνώμων για όσα έχω ζήσει στον Ολυμπιακό"

Ο Ζοζέ Σα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό
Ο Ζοζέ Σα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοζε Σα, σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως είναι ευγνώμων για όσα έζησε στον Ολυμπιακό στην έως τώρα πορεία του στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-1 για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με το ίδιο σκορ εκτός έδρας, στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο Ζοζέ Σα σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι είναι ευγνώμων για όσα έζησε στους Πειραιώτες στα τρία χρόνια παρουσίας του στη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος κίπερ στη NOVA: "Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό το φινάλε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να σπάμε τα ρεκόρ και να μην χάσουμε κανένα παιχνίδι. Έχουμε και το Κύπελλο".

"Έχουμε τα σκαμπανεβάσματα μας, αλλά είναι λογικό. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στην οικογένεια μου και στους φίλους του Ολυμπιακού. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει στον Ολυμπιακό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ