ΑΕΚ

Σάχοβ: "Δεν σκέφτηκα να πανηγυρίσω το γκολ, σέβομαι τον ΠΑΟΚ"

Ο Εβγέν Σάχοβ δεν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Εβγέν Σάχοβ δεν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Εβγέν Σάχοβ εξήγησε γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε δύο φορές μέσα στην Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten με τον σκόρερ του πρώτου γκολ της Ένωσης και της αναμέτρησης, Εβγέν Σάχοβ, να εξηγεί στη NOVA γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ.

"Είναι περίεργο το ποδόσφαιρο. Έχω παίξει τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Μπόρεσα και σκόραρα. Είναι αλήθεια ότι όταν είδα ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, δεν σκέφτηκα να το πανηγυρίσω. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ. Ήμουν τρία χρόνια εδώ. Όταν μπόρεσα να βάλω το γκολ, το έβαλα. Αυτό", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε στη NOVA:

Για τη συνομιλία με τον Βαρέλα: "Είμαστε φίλοι. Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο τρία χρόνια. Μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο, για τις ζωές μας".

Για το γκολ: "Το μισό γκολ και παραπάνω ανοίγει στον Λιβάι. Έκανε τη διείσδυση, τη σέντρα, μου έδωσε την μπάλα κι έβαλα το γκολ".

Για το πρόβλημα στις στατικές φάσεις: "Είχαμε συζητήσει ότι ο ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος στο ψηλό παιχνίδι. Οι σέντρες που δεχόμασταν ήταν πολύ ποιοτικές. Κάναμε το καλύτερο. Θα πρέπει να το δουλέψουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τη νίκη, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ήταν λάθη που έγιναν".

Για τον Νταντσένκο: "Είναι φήμες, δεν μπορώ να πω κάτι. Όταν έρθει με το γκολ, θα κάνω κάποιο σχόλιο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ