ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σάλκε: Η κόντρα Γραμμόζη - Μουστάφι διώχνει τον Γερμανό ύστερα από δύο μήνες

Ο Σκοντράν Μουστάφι της Σάλκε μονομαχεί με τον Στέφαν Λάινερ της Γκλάντμπαχ σε αναμέτρηση για την Bundesliga 2020-2021 στη "Φέλτινς Αρένα", Γκελζενκίρχεν | Σάββατο 20 Μαρτίου 2021
Ο Σκοντράν Μουστάφι της Σάλκε μονομαχεί με τον Στέφαν Λάινερ της Γκλάντμπαχ σε αναμέτρηση για την Bundesliga 2020-2021 στη "Φέλτινς Αρένα", Γκελζενκίρχεν | Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 © 2021 GUIDO KIRCHNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Σκοντράν Μουστάφι ίσως έχει δώσει ήδη το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Σάλκε, μόλις δύο μήνες ύστερα από την απόκτησή του. Αιτία, η κόντρα του με τον Δημήτρη Γραμμόζη.

Η επιστροφή του Σκοντράν Μουστάφι στη Σάλκε με στόχο να βοηθήσει στο θαύμα της παραμονής μοιάζει να αποτυγχάνει παταγωδώς. Ο 28χρονος Γερμανός αποκτήθηκε ως ελεύθερος την 1η Φεβρουαρίου από τους ουραγούς της Bundesliga, ωστόσο η θητεία του στο Γκελζενκίρχεν μάλλον θα περιοριστεί στους δύο μήνες.

Δημοσίευμα της Bild την Κυριακή επιχείρησε να δώσει φως στην απουσία του από την αποστολή του αγώνα με τη Λεβερκούζεν, όπου οι "βασιλικοί μπλε" ηττήθηκαν 1-2 αλλά ήταν αρκετά μαχητικοί. Η αρχική εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι το "κόψιμο" οφείλεται σε απόφαση του Δημήτρη Γραμμόζη, με έναν άλλον στόπερ, τον Γουίλιαμ, να απουσιάζει για πειθαρχικούς λόγους.

Το γερμανικό έντυπο ισχυρίζεται ότι υπάρχει κόντρα του Γραμμόζη με τον Μουστάφι και πως ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Σάλκε, έστω κι αν υπάρχει ανάγκη. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η θητεία του στο σύλλογο ολοκληρώνεται ύστερα από μόλις 6 παιχνίδια, όπου η Σάλκε πανηγύρισε 2 βαθμούς και δέχθηκε 16 γκολ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουστάφι πρωταγωνιστεί σε εσωτερικά ζητήματα της Σάλκε. Προ εβδομάδων είχε συναντηθεί με τη διοίκηση της ομάδας, μαζί με τους Κλάας Γιαν Χούντελααρ και Σέαντ Κολάσινατς (οι οποίοι επέστρεψαν στο σύλλογο τον Ιανουάριο, ύστερα από το 2017), ζητώντας την απομάκρυνση του προκατόχου του Γραμμόζη, Κρίστιαν Γκρος, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι δεν είχε μάθει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών.

Photo Credits: © 2021 Guido Kirchner/Associated Press

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ