NATIONS LEAGUE

Σαλόντ: "Η Ελλάδα ίσως να μην νικούσε τη Μολδαβία χωρίς πέναλτι και αποβολή"

Ο προπονητής της εθνικής Κοσόβου, Μπερνάρ Σαλόντ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Κοσόβου, Μπερνάρ Σαλόντ, υποστήριξε ότι η Ελλάδα ίσως να μην νικούσε τη Μολδαβία χωρίς το πέναλτι και την αποβολή στη φάση του πρώτου γκολ, θέλοντας να καταδείξει τη δυσκολία των ματς στο Nations League.

H Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την αντίστοιχη του Κοσόβου (14/10, 21:45) για την 4η αγωνιστική του Nations League και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αντιπάλου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Μπερνάρ Σαλόντ, υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα της νίκης (2-0) κόντρα στη Μολδαβίας ίσως να ήταν διαφορετικό εάν δεν υπήρχε η φάση του πέναλτι και της αποβολής στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

"Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμού. Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Πρέπει να μείνουμε ως ομάδα. Δεν θέλω να γνωρίσουμε την ήττα, αλλά η Ελλάδα είναι μεγάλη ομάδα και οι περισσότεροι παίκτες της αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Είδατε τι είπε ο ομοσπονδιακός της Ελλάδας, ότι το ματς ήταν δύσκολο με τη Μολδαβία. Το είδατε το ματς. Χωρίς το πέναλτι και την κόκκινη ίσως η Ελλάδα να μην κέρδιζε", υποστήριξε ο Σαλόν.

TAGS NATIONS LEAGUE EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ