NATIONS LEAGUE

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αποκάλεσε κλόουν τον Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ και ο Ζαμπράνο
Ο Νεϊμάρ και ο Ζαμπράνο PAOLO AGUILAR, POOL VIA AP

Ο αμυντικός του Περού, Κάρλος Σαμπράνο, μετά την ήττα με 4-2 από τη Βραζιλία, μίλησε για τον Νεϊμάρ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα La banda del Chino και δε δίστασε να τον αποκαλέσει κλόουν.

Την Τετάρτη (16/10) το Περού ηττήθηκε από τη Βραζιλία (2-4) στο πλαίσιο του Nations League με τον Νεϊμάρ να αποτελεί τον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς.

Ο επιθετικός της Παρί πέτυχε χατ-τρικ, πέρασε μπροστά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Βραζιλίας με 64 γκολ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κάρλος Σαμπράνο, ο οποίος αγωνίστηκε με το Περού, στο 83' είδε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή La banda del Chino τόνισε πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να είναι από τους καλύτερους στον κόσμο, αλλά είναι κλόουν, καθώς, όπως ο ίδιος θεωρεί, προσποιήθηκε για να κερδίσει πέναλτι:

"Ειλικρινά, είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, αλλά για μένα είναι ένας πραγματικός κλόουν. Γνωρίζει όλα όσα έκανε στο γήπεδο, είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά έψαχνε το παραμικρό. Έπεσε στην περιοχή τέσσερις ή πέντε φορές για να δει αν θα κερδίσει κάτι και στο τέλος πέτυχε τον στόχο του, αφού πήρε δύο πέναλτι, τα οποία όμως, δεν ήταν", δήλωσε χαρακτηριστικά 31χρονος αμυντικός.

TAGS NATIONS LEAGUE ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ