ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σανιόλ: "Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες"

Bordeaux's Manager Willy Sagnol issues instructions during the Europa League Group B soccer match between Liverpool and  Bordeaux at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday Nov. 26, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Σανιόλ (AP Photo/Jon Super) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας, Γουίλι Σανιόλ, τόνισε στη συνέντευξη τύπου ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες, ενώ στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που θα έχει η Εθνική μας, μετά την ισοπαλία με την Ισπανία.

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενεί αύριο (31/03) τη Γεωργία στο γήπεδο της Τούμπας για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Στη συνέντευξη τύπου ο Γουίλι Σανιόλ, στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του στα παιχνίδια με τη Σουηδία και την Ισπανία, αν και δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γουίλι Σανιόλ στη συνέντευξη τύπου: "Παίξαμε καλά κόντρα στην Ισπανία και τη Σουηδία, αλλά δεν ήταν αρκετή για να πάρουμε κάποιον βαθμό. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να παίζουμε με την ίδια πειθαρχία, όπως κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Είδα πολλά θετικά σημάδια κόντρα στην Ισπανία".

"Το καλεντάρι μας έφερε να παίξουμε εκτός έδρας τα δύο από τα τρία πρώτα ματς. Θα αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα, η οποία έχει αυτοπεποίθηση από την ισοπαλία με την Ισπανία. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες".

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Οτάρ Κιτεϊσβίλι ο οποίος για την Εθνική μας ομάδα ανέφερε: "Η Ελλάδα είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Κατάφεραν να πάρουν βαθμό κόντρα στην Ελλάδα, κάτι που είναι αδύνατο να είναι σύμπτωση. Στόχος μας κόντρα στην Ελλάδα είναι να πάρουμε βαθμούς. Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι".

Photo Credits: Jon Super / Asscoiated Press

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ