ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σάντος για Ρονάλντο: "Θα τον συμβουλεύσω κατ'ιδίαν για το μέλλον του"

Ο Κριστιάνο Ροναλντο σηκώνει το τρόπαιο του Nations League μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Ολλανδίας το 2019
Ο Κριστιάνο Ροναλντο σηκώνει το τρόπαιο του Nations League μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Ολλανδίας το 2019 @ 2019 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Φερνάντο Σάντος κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια αποχώρησης του Ρονάλντο από την Γιουβέντους και αποκρίθηκε με νόημα πως αρέσει στον CR7 να παίζει στο Τορίνο, ωστόσο κατέστησε σαφές ότι δεν μπορεί να απαντήσει εκείνος για το μέλλον του.

Το τελευταίο διάστημα τα αγωνιστικά χαστούκια ήταν απανωτά για την Γιουβέντους, τόσο στο Champions League (αποκλεισμός από την Πόρτο στη φάση των "16") όσο και στην Serie A (εντός έδρας ήττα από την Μπενεβέντο που την άφησε στο -10 από την κορυφή), και αυτό δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2018 και μετά που επέλεξε να αφήσει την Ρεάλ και να μετακομίσει στο Πιεμόντε για λογαριασμό της βέκια σινιόρα, δέχεται τόσες πολλές επικρίσεις, ενώ παράλληλα πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν πως στο φινάλε της σεζόν θα χωρίσουν οι δρόμοι του με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο ίδιος δεν έχει πάρει ακόμα θέση σε όλα αυτά τα σενάρια που έχουν φουντώσει και προετοιμάζεται αυτές τις ημέρες στο Τορίνο μαζί με την εθνική Πορτογαλίας ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον Φερνάντο Σάντος να ερωτάται αντ'αυτού και να δηλώνει σχετικά:

"Εάν έρθει να μου ζητήσει συμβουλή για το μέλλον του, θα ήμουν στη διάθεσή του και θα του την έδινα αμέσως. Του αρέσει να παίζει στο Τορίνο, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για το μέλλον του", δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, και συμπλήρωσε:

"Τον γνωρίζω πολύ καλά, τον προπονώ από τότε που ήταν 18 ετών. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας, μιλάμε πολύ, αλλά αυτά που λέμε, μένουν μεταξύ μας. Σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει τα πάντα ο Κριστιάνο, μετά το Euro 2016, του μένει μόνο να κατακτήσει το Μουντιάλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2019 Martin Meissner/Associated Press

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ