ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: "Ο απώτερος στόχος του Ρονάλντο είναι το Μουντιάλ με την Πορτογαλία"

Ο Φερνάντο Σάντος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του τελικού του Euro 2016 μεταξύ της Γαλλίας και της Πορτογαλίας
Ο Φερνάντο Σάντος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του τελικού του Euro 2016 μεταξύ της Γαλλίας και της Πορτογαλίας @ 2016 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι γεμάτος ποδοσφαιρικά κίνητρα και ότι το μεγαλύτερο όλων είναι να πάρει μέρος στο επικείμενο Μουντιάλ με την Πορτογαλία και να το κατακτήσει.

Όσοι έσπευσαν να μιλήσουν για τέλος εποχής μετά τον αποκλεισμό τη Γιουβέντους από τη συνέχεια του Champions League, μάλλον πείσμωσαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να χρειάζεται μόλις 22 αγωνιστικά λεπτά για να πετύχει χατ-τρικ κόντρα στην Κάλιαρι και να φτάσει τα 23 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές του στη φετινή Serie A.

Ωστόσο, πέρα από τη δίψα του να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, για τον Φερνάντο Σάντος υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για τον Ρονάλντο για να βρίσκεται εντός γηπέδων και αυτό δεν είναι άλλο από το να οδηγήσει την Πορτογαλία σε μία ακόμα κορυφή μετά απο αυτήν της Ευρώπης το 2016: αυτήν του κόσμου το 2021.

"Είμαι σίγουρος πως ο Κριστιάνο ξεχειλίζει από κίνητρα και αυτό δεν φαίνεται μόνο από ότι σκοράρει. Έχει έξτρα κίνητρο όταν εκπροσωπεί την εθνική Πορτογαλίας", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων σε συνέντευξή του στην "A Bola" ενόψει του αγώνα τους με το Αζερμπαϊτζάν στο Τορίνο την ερχόμενη εβδομάδα, για να προσθέσει αναφορικά με τον CR7:

"Έχω τη βεβαιότητα πως θα έρθει στην εθνική μάδα με την ίδια φιλοδοξία, δεν θα σκέφτεται τα προσωπικά του γκολ αλλά θα εστιάσει στους στόχους της εθνικής ομάδας.

Ξέρω πως έχει ένα τεράστιο όνειρο, της συμμετοχής σε αυτό το στόχο, που είναι να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να μπορέσει να το κατακτήσει. Αυτός είναι ο βασικός στόχος του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2016 Frank Augstein/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ