SERIE A

Σάρι: Απέρριψε την Φιορεντίνα, στο κυνήγι του Νάπολι και Ρόμα

O Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Γιουβέντους

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φέρεται να απέρριψε πρόταση της Φιορεντίνα για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, την ώρα που Νάπολι και Ρόμα παραμένουν στο κόλπο της απόκτησής του.

Κοντεύει να κλείσει έναν χρόνο χωρίς κάποια ομάδα ο Μαουρίτσιο Σάρι, μετά το διαζύγιο που πήρε από την Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2021 (δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με τους μπιανκονέρι ως το 2022), ωστόσο το όνομά του μόνο απαρατήρητο δεν περνάει από αρκετές ομάδες της πατρίδας του.

Φιορεντίνα, Ρόμα και Νάπολι εξέφρασαν ενδιαφέρον να συνεργαστούν στο φινάλε της σεζόν με τον 62χρονο τεχνικό, με την ιστοσελίδα "Football Italia" να αποκαλύπτει πως έχει ήδη απαντήσει αρνητικά στην ομάδα της Φλωρεντίας, με τους παρτενοπέι και τους τζαλορόσι να παραμένουν στο κυνήγι της υπογραφής του.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Σάρι δεν ήθελε να αναλάβει κάποια ομάδα μεσούσης τη σεζόν και για αυτό απέρριψε αρκετές προτάσεις που είχε στα χέρια του, μεταξύ των οποίων και εκείνες από Φενέρμπαχτσε και Μαρσέιγ, με την επιθυμία του να είναι να εργαστεί εντός συνόρων και τις Νάπολι και Ρόμα να αποτελούν τους σημαντικότερους μνηστήρες αυτή τη στιγμή.

Αμφότερες δείχνουν διάθεση να αλλάξουν προπονητή στο τέλος της σεζόν, με τον Τζανάρο Γκατούζο να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις παρά το γεγονός πως διεκδικεί με την Νάπολι την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League και τον Πάουλο Φονσέκα να εμφανίζεται τελειωμένη υπόθεση για τους Ρωμαίος παρά το γεγονός πως είναι μία ανάσα από το να τους φέρει στα ημιτελικά του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Images

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ