ΚΥΠΡΟΣ

Η απολογία του Σασί για τον επίμαχο πανηγυρισμό

Ο πανηγυρισμός του Σασί στο Απόλλων Λεμεσού - Καρμιώτισσα
Ο πανηγυρισμός του Σασί στο Απόλλων Λεμεσού - Καρμιώτισσα CYTAVISION

Ο πρώην επιθετικός των ΟΦΗ και Λαμίας, Ισμαέλ Σασί, απάντησε στις κατηγορίες για τον πανηγυρισμό του στο Καρμιώτισσα - Απόλλων, τονίζοντας ότι δεν έχει σχέση με τους γκρίζους λύκους, αλλά με γνωστό ράπερ.

Η Καρμιώτισσα έκανε την έκπληξη την Παρασκευή (6/11) και πέρασε από το Τσίρειο επικρατώντας (1-2) του Απόλλωνα Λεμεσού.

Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Ισμαέλ Σασί, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ (ο Νικολά Ντιγκινί είχε ανοίξει το σκορ).

Η χειρονομία του πρώην επιθετικού των ΟΦΗ και Λαμίας προκάλεσε σάλο στην Κύπρο, καθώς ερμηνεύτηκε από μερικούς ως παραπομπή στους "γκρίζους λύκους".

Ο Τυνήσιος με ανάρτησή του έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά και να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την τουρκική οργάνωση, παρά μόνο με φίλο του ράπερ.

"Καλημέρα. Ενημερώθηκα από την ομάδα μου ότι ο πανηγυρισμός μου χθες συνδέθηκε με μια τουρκική οργάνωση. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμία σχέση και δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν Κύπριο πολίτη. Ήταν ένα ατυχές γεγονός εκ μέρους μου, καθώς ο πανηγυρισμός (χαιρετισμός) ήταν ένα μήνυμα στον παιδικό μου φίλο ράπερ mabe7ocho που τον χρησιμοποιεί ως σημάδι. Θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευσή μου για την ατυχή συσχέτιση που έχει προκληθεί και ζητώ συγνώμη εάν κάποιος έχει παρεξηγήσει ακόμη και μέσω της πράξης μου", ήταν το περιεχόμενο αυτής.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ