SERIE A

Σασουόλο - Νάπολι 3-3: Ισοπαλία στο 95' με μοιραίο τον Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα κόντρα στην Ίντερ στο Meazza για την Serie A
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα κόντρα στην Ίντερ στο Meazza για την Serie A Ⓒ 2020 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Σασουόλο και Νάπολι αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3 στο "Mapei" μετά από ένα δραματικό ματς, όπου οι γηπεδούχοι πήραν τη μπουκιά μέσα απο το στόμα των παρτενοπέι στο 95' χάρη σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κώστας Μανωλάς (VIDEO).

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ματς της φετινής σεζόν στην Serie A, όσον αφορά στον αριθμό των γκολ και στις διακυμάνσεις στο σκορ, η Σασουόλο ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Νάπολι στο "Mapei" στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστκής.

Οι νεροβέρντι (έμεινε στον πάγκο ο Γιώργος Κυριακόπουλος) προηγήθηκαν στο 34' με αυτογκόλ του Μακσίμοβιτς, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Ζιελίνσκι, για να πάνε οι γηπεδούχοι προηγούμενοι στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το εύστοχο πέναλτι του Μπεράρντι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στο 68' και στο 70' το σύνολο του Ντε Τζέρμπι άγγιξε το 3-1 αλλά ισάριθμες φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι σε προσπάθειες των παικτών της, για να έρθει η "τιμωρία" από τους παρτενοπέι και μάλιστα διπλή.

Πρώτα έγινε το 2-2 στο 72' με σκόρερ τον Ντι Λορέντσο μετά από ασίστ του Ινσίνιε ενώ στο 90' ο κάπτεν της Νάπολι έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα μετά από ανατροπή του Ντι Λορέντσο από τον Χαράσλιν και με εύστοχο χτύπημα έκανε την ανατροπή με το 11ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, δεν ήταν γραπτό για την ομάδα του ιταλικού Νότου να έπαιρνε το τρίποντο που θα την έβαζε για τα καλά στο κόλπο της τετράδας, αφού στις καθυστερήσεις ο Κώστας Μανωλάς (μπήκε αλλαγή στο 86' στην επιστροφή του στη δράση μετά από τις 6 Φεβρουαρίου και τον τραυματισμό του στο ματς με την Τζένοα) υπέπεσε και εκείνος σε πέναλτι.

Θύμα ο Χαράσλιν που εξιλεώθηκε για το δικό του λάθος λίγα λεπτά νωρίτερα, με τον Καπούτο να νικάει τον Μερέτ από τα 11 βήματα και να υπογράφει το τελικό 3-3 στο 95', στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Μούλντουρ (73' Τόλζαν), Μάρλον, Φεράρι, Ροζέριο, Λόπες (85' Χαράσλιν), Λοκατέλι, Μπεράρντι (86' Ομπιάνγκ), Ντεφρέλ (79' Τραορέ), Τζούρισιτς (85' Ρασπαντόρι), Καπούτο

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Μακσίμοβιτς (86' Μανωλάς), Χισάι (73' Γκουλάμ), Φαμπιάν Ρουίθ, Ντέμε (73' Μπακαγιόκο), Πολιτάνο, Ζιελίνσκι (86' Λομπότκα), Ινσίνιε, Μέρτενς (67' Ελμάς)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 2 Μαρτίου

Λάτσιο - Τορίνο (Αναβλήθηκε)

Γιουβέντους - Σπέτσια 3-0 (62' Μοράτα, 71' Κιέζα, 89' Ρονάλντο)

Τετάρτη 3 Μαρτίου

Σασουόλο - Νάπολι 3-3 (34' αυτ. Μακσίμοβιτς, 45+1' πεν. Μπεράρντι, 90+5' πεν. Καπούτο/ 38' Ζιελίνσκι, 72' Ντι Λορέντσο, 90' πεν. Ινσίνιε)

Μίλαν - Ουντινέζε (21:45)

Αταλάντα - Κροτόνε

Μπενεβέντο - Βερόνα

Κάλιαρι - Μπολόνια

Φιορεντίνα - Ρόμα

Τζένοα - Σαμπντόρια

Πέμπτη 4 Μαρτίου

Πάρμα - Ίντερ (21:45)

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Ap Image

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ