ΓΑΛΛΙΑ

Σε δίκη ο Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά

Οι Ματιέ Βαλμπουενά και Καρίμ Μπενζεμά σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας
Οι Ματιέ Βαλμπουενά και Καρίμ Μπενζεμά σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας AP

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εισαγγελία παρέπεμψε σε δίκη τον Καρίμ Μπενζεμά στο Ποινικό Δικαστήριο των Βερσαλλιών για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά το 2015, καθώς κατηγορείται για συνέργεια.

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ο Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του νυν παίκτη του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εισαγγελία παρέπεμψε σε δίκη τον Γάλλο επιθετικό στο Ποινικό Δικαστήριο των Βερσαλλιών για συνέργεια στην απόπειρα εκβιασμού του Βαλμπουενά που αποκαλύφθηκε τον Νοέμβριο του 2015.

Ο Μπενζεμά κατηγορείται ότι υποκίνησε τον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν ένα sex tape με εκείνον πρωταγωνιστή. Ουσιαστικά, ο σταρ της Ρεάλ θεωρείται πως λειτούργησε ως μεσάζοντας και πέτυχε μία συμφωνία για να αποτρέψει τη διαρροή του video αντί 150.000 ευρώ.

Εκτός από τον Μπενζεμά, άλλα τέσσερα άτομα παραπέμφθηκαν σε δίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι κι ο λόγος που ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν ξανακάλεσε τον Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας, με αποτέλεσμα ο 33χρονος -πλέον- επιθετικός να χάσει το Euro 2016, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, το οποίο και κατέκτησε η χώρα του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ