ΓΑΛΛΙΑ

Σεντ Ετιέν: Κοιτάζει τον Ρέτσο για αντί-Φοφανά

Ο Παναγιώτης Ρέτσος με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν σε αγώνα της Bundesliga κόντρα στην Γκλάντμπαχ
Ο Παναγιώτης Ρέτσος με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν σε αγώνα της Bundesliga κόντρα στην Γκλάντμπαχ MARIUS BECKER/DPA VIA AP

Η Σεντ Ετιέν αναζητεί το διάδοχο του Γουέσλεϊ Φοφανά για το κέντρο της άμυνάς της και σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Κλοντ Πιελ εξετάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση απόκτησης του Παναγιώτη Ρέτσου από την Λεβερκούζεν.

Λίγες ημέρες πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο η Σεντ Ετιέν αποδέχτηκε την διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση της Λέστερ για τον Γουέσλεϊ Φοφανά (40.000.000 ευρώ) και τώρα τρέχει για να βρει τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του στο κέντρο της άμυνας.

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι αρκετά, με την γαλλική ιστοσελίδα "Butfootballclub.fr" να αναφέρει μάλιστα σε σημερινό της δημοσίευμα πως αυτή τη στιγμή ο Παναγιώτης Ρέτσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να αποτελέσει τον εκλεκτό του Κλοντ Πιελ για την καρδιά της οπισθοφυλακής των στεφανουά.

"Η Σεντ Ετιέν πρέπει να κάνει γρήγορα για να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Φοφανά που μετακόμισε στην Λέστερ, με τον Παναγιώτη Ρέτσο να είναι ενδεχομένως ο παίκτης που θα επιλέξει ο Πιελ.

O Παναγιώτης Ρέτσος πανηγυρίζει γκολ της Λεβερκούζεν στο Champions League μαζί με τον συμπαίκτη του, Σβεν Μπέντερ
O Παναγιώτης Ρέτσος πανηγυρίζει γκολ της Λεβερκούζεν στο Champions League μαζί με τον συμπαίκτη του, Σβεν Μπέντερ AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τα ενδότερα της Σεντ Ετιέν, ο 22χρονος Έλληνας αμυντικός όχι μόνο ενδιαφέρον την Σεντ Ετιέν αλλά θα προχωρήσει και σε πρόταση απόκτησής του από την Λεβερκούζεν με τη μορφή δανεισμού και με οψόν αγοράς.

Ο παίκτης αποκτήθηκε έναντι 17.500.000 ευρώ το καλοκαίρι του 20178 και το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο προφίλ του αμυντικού που ψάχνει ο Πιελ.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι αυτή τη στιγμή 8.000.000 ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα για τον Παναγιώτη Ρέτσο και τις σκέψεις της Σεντ Ετιέν να τον ντύσει στα πράσινα για να καλύψει το κενό που άφησε ο Φοφανά πίσω του, μετακομίζοντας στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ