ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Sexta: "Ο Μαραντόνα ήταν δεμένος στο κρεβάτι για να μην κάνει κακό στον εαυτό του και στους γύρω του"

Το τελευταίο video του Ντιέγκο Μαραντόνα πριν το θάνατό του
Το τελευταίο video του Ντιέγκο Μαραντόνα πριν το θάνατό του YOUTUBE

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Sexta", οι γιατροί είχαν δεμένο στο κρεβάτι τον Ντιέγκο Μαραντόνα στην κλινική όπου νοσηλευόταν μετά τη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι προκειμένου να για να μην κάνει κακό στον εαυτό του και στους γύρω του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε στις 25 Νοεμβρίου σε ηλικία 60 ετών από ανακοπή καρδιάς, αλλά οι αποκαλύψεις που αφορούν σε όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες που ήταν εν ζωή συνεχίζονται και είναι μάλιστα καταιγιστικές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Sexta", οι γιατροί τον είχαν δεμένο στο κρεβάτι στην κλινική όπου νοσηλευόταν μετά τη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι προκειμένου να για να μην κάνει κακό στον εαυτό του και στους γύρω του.

Σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα ο "Ντιεγκίτο" δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση εξαιτίας της χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα να προτιμηθεί αυτή η λύση. Μάλιστα, υπήρχε και 24ωρη παρακολούθησή του μέσω καμερών, ενώ ο ίδιος, επειδή δεν επιτρεπόταν να σηκωθεί, φορούσε πάνες για να κάνει την ανάγκη του.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ