ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ: "Μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά στο Europa"

Ο Παπ Σισέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Πόρτο
Ο Παπ Σισέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Πόρτο EUROKINISSI

Ο Παπ Σισέ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στο Europa League και εξέφρασε τη λύπη του που η ομάδα συγκέντρωσε μόνο τρεις βαθμούς στον όμιλο του Champions League με Σίτι, Μαρσέιγ και Πόρτο.

Ο Παπ Σισέ εξέφρασε τη λύπη του που ο Ολυμπιακός υπέστη πέντε ήττες στο Champions League. Ανέφερε όμως ότι είναι αισιόδοξος πως η ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στο Europa.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ δήλωσε μετά το 0-2 από την Πόρτο: "Είναι κρίμα, είμαστε πολύ λυπημένοι. Ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός να κάνει πέντε ήττες και να κερδίζει μόνο τρεις βαθμούς. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό γιατί έχουμε μια ακόμα ευκαιρία. Να δείξουμε γιατί ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε πάρα πολύ μακριά. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ μακριά".

Για το παιχνίδι με την Πόρτο είπε: "Δεν μας πήγε καλά. Έτσι όπως δεχτήκαμε το γκολ, με το πέναλτι, μας έριξε το ηθικό. Σκοπός δεν ήταν να προκριθούμε με ήττα. Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ