ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρή ανακοίνωση ΠΣΑΠ κατά Κούγια

Το logo του ΠΣΑΠ
ΠΣΑΠ EUROKINISSI

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών με σκληρή ανακοίνωση απάντησε στα όσα είπε για τους Έλληνες διεθνείς ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ΠΣΑΠ προχώρησε σε σκληρή ανακοίνωση-απάντηση κατά των όσων είπε ο Αλέξης Κούγιας για την Εθνική ομάδα και τους παίκτες που παίζουν σε αυτή την Πέμπτη (15/10) το πρωί με επίσημη ανακοίνωση του.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών δεν ανέφερε πουθενά το όνομα του προέδρου της ΑΕΛ αλλά έβαλε μια φωτογραφία των παικτών της Εθνικής και τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ των παικτών γράφοντας:

"Είναι και κάτι άνθρωποι..

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι ξέρουν τα πάντα και θεωρούν ότι η άποψή τους είναι σημαντική.

Είναι εκείνοι που δεν τους ενδιαφέρει αν λόγος που ασχολούνται μαζί τους είναι θετικός ή αρνητικός, αρκεί να ασχολούνται μαζί τους.

Είναι εκείνοι που τους ενδιαφέρει περισσότερο η φήμη, από ότι η συνείδηση τους.

Είναι εκείνοι που όπου και αν σταθούν λένε πόσο πολύ αγαπάνε κάτι, μήπως και καταφέρουν να κρύψουν την αλήθεια.

Είναι εκείνοι που κράζουν ότι δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν οι ίδιοι, γιατί τους θυμίζει πόσο ασήμαντοι είναι.

Είναι εκείνοι που ο λόγος τους είναι σαν φτερό και κινείται ανάλογα με την κατεύθυνση του ανέμου.

Είναι εκείνοι που δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά, άνθρωποι μικροί που περιμένουν στην γωνία το λάθος για να κατασπαράξουν.

Άνθρωποι άδειοι, που τους τρέφει το μίσος και η μιζέρια, όπου η κληρονομιά τους στον χώρο θα είναι παράδειγμα προς αποφυγή.

Αγαπημένοι μας συνάδελφοι αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν πως δεν μπορούν να σας φτάσουν και αυτό τους ενοχλεί. Εμείς είμαστε περήφανοι για εσάς και την προσπάθεια σας. Είστε άξιοι εκπρόσωποι μας με το εθνόσημο, εντός και εκτός γηπέδου. Είμαστε μαζί σας με όλο μας το «είναι», στα καλά και τα άσχημα.

Εμείς ξέρουμε πως αυτά τα δυο πάντα θα υπάρχουν στην ζωή μας.

Εμείς ξέρουμε πως όταν κερδίζουμε δεν είμαστε «θεοί» και όταν χάνουμε δεν είμαστε «σκουπίδια».

Εμείς είμαστε αυτοί που θα προστατεύσουμε το άθλημά μας από όλους αυτούς.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως όταν η δύναμη της αγάπης ξεπεράσει την αγάπη για δύναμη, τότε το ποδόσφαιρό μας θα γνωρίσει την ειρήνη. Ο δρόμος μας είναι μοναχικός αλλά είμαστε βέβαιοι πως δεν προχωράμε μόνοι".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΛ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ