ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Σμιτ: "Σκληρός αντίπαλος ο Ολυμπιακός, αλλά έχουμε πιθανότητες"

Σμιτ: "Σκληρός αντίπαλος ο Ολυμπιακός, αλλά έχουμε πιθανότητες"
Ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιτ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Γερμανός προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιτ, χαρακτήρισε σκληρό αντίπαλο τον Ολυμπιακό και δήλωσε ότι είναι πλεονέκτημα για την ομάδα του πως θα δώσει στο Philips Stadion το δεύτερο παιχνίδι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14/12) ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του στους "32" του Europa League. Η Αϊντχόφεν, η ομάδα που έπαιξε φέτος στον όμιλο με τον ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσει τους "ερυθρόλευκους" με φόντο μια θέση στους "16". Ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας, Ρότζερ Σμιτ, χαρακτήρισε σκληρό αντίπαλο τον Ολυμπιακό και πρόσθεσε πως είναι πλεονέκτημα για την PSV ότι θα δώσει εντός έδρας το δεύτερο παιχνίδι.

Ο Γερμανός δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός είναι σκληρός αντίπαλος και θα τον αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Νομίζω ότι υπάρχουν πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το επίπεδο στο Europa League είναι υψηλό. Είμαστε χαρούμενοι που θα δώσουμε στην έδρα μας το δεύτερο παιχνίδι. Αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς, το οποίο εξασφαλίσαμε μετά τη νίκη την περασμένη Πέμπτη (σ. μετά το 4-0 σε βάρος της Ομόνοιας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ