ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σο: "Ήμασταν χάλια κόντρα στην Μίλαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο"

Ο Λουκ Σο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μονομαχία του με τον Πιερ Καλουλού της Μίλαν για το Europa League
Ο Λουκ Σο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μονομαχία του με τον Πιερ Καλουλού της Μίλαν για το Europa League @ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

O Λουκ Σο παραδέχτηκε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε προβλήματα στη ρεβάνς του Σαν Σίρο με την Μίλαν ειδικά στο πρώτο 45λεπτο και πως χρειάστηκε να έχει και τη τύχη με το μέρος για να πάρει το εισιτήριο για τους "8" του Europa League.

Ο Λουκ Σο διανύει περίοδο τρομερής φόρμας με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αρχή της σεζόν και φαίνεται πως δεν είναι εξαιρετικός μόνο στο χορτάρι αλλά και εκτός από αυτό, στις δηλώσει του.

Απόδειξη η ώριμη τοποθέτησή του στο φινάλε του αγώνα με την Μίλαν όπου η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επικράτησε με 1-0 με το γκολ του Πογκμπά στο 48' και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League, με τον Άγγλο αριστερό μπακ να παραδέχεται πως δεν ήταν όλα ρόδινα για τους κόκκινους διαβόλους.

"Προφανώς και είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε. Θα είμαι όμως ειλικρινής και πιστεύω ότι θα συμφωνήσει και το τεχνικό επιτελείο, δεν ήμασταν καθολου καλοί.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απαίσιοι. Νομίζω ότι είχαμε καλή εκκίνηση στα πρώτα 10,15 λεπτά. Κρατήσαμε τη μπάλαλ αλλά τότε σαν να γύρισε ένας διακόπτης και ήμασταν πολύ επιπόλαιοι.

Πουλούσαμε εύκολα τη μπάλα και βάζαμε πίεση στους εαυτούς μας. Νομίζω ότι ήμασταν μάλλον τυχεροί", τόνισε με δηλώσεις του στο "BT Sport", για να προσθέσει:

"Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως ήμασταν λίγο καλύτερα. Πάντα βοηθάει όταν έχεις ένας παίκτη παγκόσμιας κλάσης που μπαίνει στο παιχνίδι όπως είναι ο Πολ (Πογκμπά).

Έκείνος έκανε τη διαφορά. Είναι υπέροχο που τον έχουμε ξανά κοντά μας (σ.σ. αντιμέτωπιζε πρόβλημα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα) και όπως είπα, το σημαντικότερο είναι το αποτέλεσμα και η πρόκρισή μας στον επόμενο γύρο.

Θα χρειαστεί να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με την εμφάνισή στο Σαν Σίρο. Η Μίλαν είναι προφανώς μία από τις κορυφαίες ομάδες και ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν για μας.

Επιπλέον δεν είχαμε φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Παρόλα αυτά πήραμε μία πολύ καλή νίκη και το θετικότερο είναι πως περάσαμε και έχουμε παίκτες που επιστρέφουν και η ομάδα δείχνει να βελτιώνέται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Matt Dunham/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ EUROPA LEAGUE ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ