ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρες: "Ο Μέσι ήξερε τι πόνο ένιωσα"

Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες συνομιλούν

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε μετά το Ουρουγουάη - Χιλή για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, παραδέχθηκε ότι έκλαψε και εξήγησε τη στάση του κολλητού και πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τον στήριξε δημόσια.

Η Ουρουγουάη νίκησε 2-1 τη Χιλή - η οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία - στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 με τον Λουίς Σουάρες να ανοίγει το σκορ και το δρόμο για τη νίκη της σελέστε.

Ο 33χρονος επιθετικός της Ατλέτικο ρωτήθηκε μετά τη λήξη του ματς για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, τη στήριξη που έλαβε από τον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι, αλλά και το δύσκολο τελευταίο διάστημα.

"Είχα έξι χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, υπήρχαν άλλοι τρόποι να μου πουν ότι η ομάδα ήθελε μια ανανέωση. Δεν ήταν καλός ο τρόπος κι αυτό ενόχλησε και τον Μέσι.

Ο Λέο ξέρει πόσο άσχημα περάσαμε αυτό το διάστημα. Δεν με εξέπληξε που ο Μέσι με στήριξε δημόσια γιατί τον γνωρίζω αρκετά. Ήξερε τι πόνο ένιωσα. Η αίσθηση ότι σε διώχνουν είναι που πονάει περισσότερο", υποστήριξε για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μετακίνησή του στην Ατλέτικο.

"Εκείνες οι ημέρες μέχρι να κλείσω και να ντεμπουτάρω ήταν πολύ δύσκολες. Έκλαψα γι' αυτό που μου έλαχε να περάσω. Δεν πήρα με καλό τρόπο τα μηνύματα της ομάδας. Αλλά έπρεπε να παραδεχθώ ότι έκλεισε ο κύκλος. Όταν βλέπεις ότι δεν παίζεις στο οικογενειακό δίτερμα..."

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ