ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Κινδυνεύει με αποκλεισμό 1 έως 6 χρόνια από τη δράση ο Ρούμπεν Αμορίμ

Ο Ρούμπεν Αμορίμ κόντρα στην Μπενφίκα
Ο Ρούμπεν Αμορίμ κόντρα στην Μπενφίκα ARMANDO FRANCA/ ΑSSOCIATED PRESS

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, κινδυνεύει με αποκλεισμό ενός έως έξι ετών από το ποδόσφαιρο, καθώς κατηγορείται για απάτη από την Επιτροπή Προπονητών του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ κατηγορείται από την Επιτροπή για απάτη, διότι εγγράφηκε σαν βοηθός προπονητή και όχι ως πρώτος προπονητής, όπως αναφέρει η πορτογαλική Record. Αυτό έγινε γιατί δεν είχε εκδοθεί το δελτίο πρώτου προπονητή, επομένως δεν συνέβη κάποια παραβίαση, σύμφωνα με την Σπόρτινγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από τις αθλητικές δραστηριότητες, από ένα έως έξι έτη. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι από τις πιο σπάνιες στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, και αν μη τι άλλο αμαυρώνει την εξαιρετική έως τώρα πορεία των πρωτευουσιάνων, που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας απόσταση 10 βαθμών από τη δεύτερη Πόρτο.

Την ίδια στγιμή η Σπόρτινγκ στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία νομική βάση για να επιβληθεί τέτοια ποινή στον 36χρονο Πορτογάλο τεχνικό, καθώς αυτό δεν συνέβη με δική του υπαιτιότητα.

Photo Credits: © 2021 Armando Franca/ Αssociated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ