ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σταφυλίδης: "Μπορούμε ακόμη και απέναντι στην Ισπανία"

Ο Κώστας Σταφυλίδης μετά από αγώνα της Εθνικής Ελλάδας
Ο Κώστας Σταφυλίδης μετά από αγώνα της Εθνικής Ελλάδας EUROKINISSI

Αισιόδοξος ο Κώστας Σταφυλίδης για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022, πιο συγκρατημένος ο Τάσος Μπακασέτας που θα ήθελε μια ομάδα πιο αδύναμη από το Κόσοβο.

Αισιόδοξοι για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 δήλωσαν λίγη ώρα μετά από την κλήρωση της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης ο Κώστας Σταφυλίδης και ο Τάσος Μπακασέτας που μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

"Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν πολλές πιθανότητες να κληρωθεί στον όμιλό μας ένα ξεκάθαρο φαβορί, όπως είναι η Ισπανία. Ακόμα και σε αυτά τα παιχνίδια, πάντως, δηλαδή εναντίον της Ισπανίας, μπορούμε να έχουμε βαθμολογικές επιδιώξεις, σε περίπτωση που κάνουμε τα πάντα σωστά και έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Τη χρειάζεσαι όταν πρόκειται να κοντραριστείς με ομάδα-υπερδύναμη. Ο δρόμος για το Μουντιάλ είναι δύσκολος. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, όπως κάνουμε πάντα, και θα διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε" είπε ο Σταφυλίδης.

Ο Μπακασέτας, από την πλευρά του εξήγησε πως: "Ως προς τις δύο πρώτες ομάδες του ομίλου μας, ξέρουμε ότι η Ισπανία είναι ένα μεγαθήριο και η Σουηδία διαχρονικά αξιόπιστη, οργανωμένη, στηρίζεται στην ομαδικότητά της. Προσωπικά, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ευνοϊκότερη κλήρωση ως προς την ομάδα από το 5ο γκρουπ δυναμικότητας, δηλαδή το Κόσοβο, αν και ο συγκεκριμένος αντίπαλος θα δυσκολέψει όλες τις ομάδες του ομίλου και όχι μόνο εμάς. Τη Γεωργία τη σεβόμαστε, όπως όλους τους αντιπάλους, ωστόσο πρέπει να νικάμε αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ".

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία, Κόσοβο. Διαβάστε εδώ τα προφίλ των αντιπάλων και εδώ πως διαμορφώθηκαν όλοι οι όμιλοι της προκριματικής φάσης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ