ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Δημήτρης Σταματάκης

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Δημήτρης Σταματάκης
PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο 18χρονος τερματοφύλακας της AGA, Δημήτρης Σταματάκης, υπέγραψε συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης και παρουσιάστηκε στο Wanda Metropolitano.

Η Athens Goalkeepers Academy (AGA) ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Δημήτρη Σταματάκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο γεννημένος το 2003 τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα και εντάσσεται επίσημα στο δυναμικό της.

Η Ατλέτικο είχε αποφασίσει να αποκτήσει τον Σταματάκη τον Μάιο του 2019, όταν η AGA βρέθηκε στην Ισπανία με τους αξιολογημένους τερματοφύλακές της, για να δοκιμαστούν σε ομάδες όπως οι ”ροχιμπλάνκος” και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η μεταγραφή καθυστέρησε εξαιτίας προβλημάτων που προέκυψαν, ωστόσο η ισπανική ομάδα, όχι μόνο δεν παράτησε την υπόθεση, αλλά ήταν διαρκώς δίπλα στον Δημήτρη και τον περίμενε για 2 ολόκληρα χρόνια, μέχρι να τον κάνει δικό της.

"Η μεταγραφή του Δημήτρη στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το σημαντικότερο επίτευγμα της Ακαδημίας μας στα 9-10 χρόνια λειτουργίας της. Το ότι η Ατλέτικο περίμενε 2 χρόνια για αυτόν τον τερματοφύλακα σημαίνει πολλά. Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε τους τερματοφύλακες οι οποίοι ενδιαφέρονται να μάθουν τη θέση. Δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν σε κάποια ομάδα, αρκεί να αγαπούν τη θέση του τερματοφύλακα και να θέλουν να πετύχουν στο εξωτερικό.

Η AGA δίνει αυτή την ευκαιρία, είμαστε το φροντιστήριο των τερματοφυλάκων. Με την εξειδικευμένη προπόνηση που μόνο η Ακαδημία μας παρέχει στην Ελλάδα, μπορούμε να βοηθήσουμε τους αθλητές μας να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο και να αγωνιστούν στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης", δήλωσε ο Επικεφαλής της, Χρήστος Λάμπρου.

"Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα με πολύ κόπο. Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τη βοήθεια του coach κύριου Χρήστο Λάμπρου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων και θα χρειαστεί να κάνω πολλά για να τού το ξεπληρώσω. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για όλα όσα έχουν προσφέρει σε εμένα ο coach, η Athens Goalkeepers Academy και όλο το τεχνικό της επιτελείο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ατλέτικο Μαδρίτης για την εμπιστοσύνη της στον κ. Λάμπρου, στην AGA και σε εμένα", δήλωσε ο Δημήτρης Σταματάκης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ