PREMIER LEAGUE

Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μπάτλαντ

Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μπάτλαντ

Ο Τζακ Μπάτλαντ, που είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κρίσταλ Πάλας, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Στόουκ.

Ο τραυματισμός του Άλισον Μπέκερ σε συνδυασμό με την αστάθεια που βγάζει σε κάποια παιχνίδια ο Αντριάν, είχαν "αναγκάσει" τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να βγουν στην αγορά και να αναζητήσουν μία εναλλακτική λύση για τα γκολπόστ.

Μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν στο στόχαστρο των Κόκκινων ήταν κι τερματοφύλακας της Στόουκ, Τζακ Μπάτλαντ. Ο Άγγλος γκολκίπερ άρεσε στον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά οι διοικούντες τους πρωταθλητές Αγγλίας δεν μετουσίωσουν σε πρόταση το ενδιαφέρον τους.

Αποτέλεσμα, ο 27χρονος γκολκίπερ να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρίσταλ Πάλας, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Στόουκ και ανακοίνωσε την Παρασκευή (17/10) την απόκτησή του αντί 1.100.000 ευρώ.

Ο Μπάτλαντ αγωνιζόταν στην Στόουκ (με κάποιους ενδιάμεσους δανεισμούς) από τον Ιανουάριο του 2013, μετρώντας συνολικά 168 συμμετοχές και κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 50 εξ αυτών. Παράλληλα, είναι εννιά φορές διεθνές με την Αγγλία, ενώ ήταν βασικός τερματοφύλακας της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ