ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στουτγκάρδη: Χειρουργείο στο γόνατο για τον Μαυροπάνο

Στουτγκάρδη: Χειρουργείο στο γόνατο για τον Μαυροπάνο

Ο Ντίνος Μαυροπάνος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος του 2020.

Η ατυχία χτύπησε γι' ακόμη μία φορά την πόρτα του Ντίνου Μαυροπάνου. Ο Έλληνας αμυντικός τραυματίστηκε στο γόνατο στην φιλική αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με την Φράιμπουργκ στις 8 Οκτωβρίου, αλλά όπως φαίνεται το πρόβλημα είναι ακόμη πιο μεγάλο.

Συγκεκριμένα, ο Μαυροπάνος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Στουτγκάρδης, Πελεγκρίνο Ματαράτσο.

"Ο Ντίνος υπέστη τραυματισμό στον μηνίσκο του στο φιλικό εναντίον της Φράιμπουργκ και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση" ανέφερε συγκεκριμένα ο 42χρονος προπονητής.

Όπως υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Kicker, το πιθανότερο είναι ο Μαυροπάνος να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2020.

O 22χρονος Έλληνας αμυντικός που αγωνίζεται δανεικός στην Στουτγκάρδη από την Άρσεναλ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε έναν αγώνα στην Bundesliga.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ