Οι ομάδες της SL 2 δεν έλαβαν κάποια απόφαση στην τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Δευτέρας (15/6) και με τα τωρινά δεδομένα η επιστροφή στη δράση θα γίνει στις 29 Ιουνίου. Την Τετάρτη (17/6) συνάντηση με SL1 και ΕΠΟ, το Σαββατοκύριακο (20-21/6) νέο Δ.Σ.

Προς την 29η Ιουνίου σηματοδοτείται με τα τωρινά δεδομένα η επιστροφή δράσης στη Super League 2 καθώς στην τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Δευτέρας (15/6) δεν ελήφθη κάποια απόφαση.

ADVERTISING

Άλλωστε για την Τετάρτη (17/6) έχει προγραμματιστεί συνάντηση επιτροπής της Super League 2 με τη Super League 1 και την ΕΠΟ για να εξαντληθούν οι οποιεσδήποτε πιθανότητες γι' αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη μέσα στο Σαββατοκύριακο (20-21/6) για ν' αναλυθούν τα συμπεράσματα. Σε περίπτωση συνέχισης και μη αναδιάρθρωσης το πιθανότερο είναι να διεξαχθούν οι δυο εναπομείνασες αγωνιστικές και τα playoffs να γίνουν μονά (κι όχι διπλά όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο) με πλεονέκτημα έδρας με βάση τη βαθμολογία (όπως συμβαίνει στα playouts της πρώτης κατηγορίας).

ADVERTISING

Photo credits: Eurokinissi