SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Στο -2 απ΄ την κορυφή η Ξάνθη, τα Χανιά πήραν το κρητικό ντέρμπι

Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν γκολ του Έμπερτ κόντρα στον Λεβαδειακό για την Super League 2.
Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση, ενώ τα Χανιά με γκολ στο 90+2 πήραν τη νίκη στο Παγκρήτιο με 0-1 απέναντι στον Εργοτέλη.

Ένα σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε η Ξάνθη, η οποία επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού για την 15η αγωνιστική της Super League 2. Οι Ακρίτες ανέβηκαν στην 4η θέση με 26 πόντους και είναι στο -1 από τους Βοιωτούς και στο -2 απ' την κορυφή.

Οι Ακρίτες μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 45+1'. Στο 44' ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Ξάνθης. Έτσι, ο Έμπερτ ανέλαβε την εκτέλεση, ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε, αλλά ο 33χρονος Γερμανός έστειλε στη συνέχεια την μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα, ο Έμπερτ δύο λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, έπειτα από κεφαλιά που πήρε. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι Ακρίτες πανηγύρισαν τρίτη σερί νίκη.

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Τζούρμαν, Τ. Παπάζογλου, Κέβιν, Πέτροβιτς, Δημούτσος, Σιατραβάνης, Θυμιάνης, Τάτος, Σχρόιγεν, Έμπερτ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Τζημόπουλος, Μύγας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Κονέ, Πολέτο, Μπιανκόνι

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Στο κρητικό ντέρμπι τα Χανιά πήραν το διπλό στο Παγκρήτιο επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη παρά την ήττα έμεινε στην κορυφή, όπου συγκατοικεί με 28 πόντους με τον Ιωνικό, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Διαγόρα.

Τα Χανιά πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 90+2' με τον Δημητριάδη που σκόραρε με το κεφάλι έπειτα από σέντρα του Καμαρά. Μάλιστα ο σκόρερ των Χανιών αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλα του. Με αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με 21 πόντους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Κατσούρρι, Ποζατζίδης (80' Αλεξάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Αμπντουλαχί (55' Τσέλιος), Μπουτσάκης (80' Σερβιλάκης), Μανουσάκης, Κωστανάσιος (75' Πατρινός), Κόνραντ (55' Μπουρσέλης)

ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (46' Αναστασόπουλος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (65' Δημητριάδης), Παναγιωτούδης (89' Γκίνο), Κάρλος, Βασιλόγιαννης (89' Σουντουρά), Βρεττός (57' Μασένα), Διαμαντόπουλος

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Πίσω από τα Χανιά με 19 πόντους έμεινε η Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας φιλοξενήθηκε από τον Καραϊσκάκη Άρτας, ο οποίος παρέμεινε ουραγός στην κατάταξη μετρώντας οκτώ πόντους. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ, με την αναμέτρηση να λήγει 0-0.

Η Παναχαϊκή ήταν αυτή που ξεκίνησε καλά χωρίς όμως να μπορεί να βρει δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στο δεύτερο μέρος, αλλά κανένας δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ: Χουάντερσον, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Λόβριτς, Δερμιτζάκης, Ναζίμ, Βανκεβάι, Μαραθωνίτης, Δούμτσιος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Μουστακόπουλος, Τσερούτι, Μπρους, Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Αραβίδης

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ

Τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Δόξα Δράμας, η οποία επικράτησε 1-0 των Τρικάλων. Οι Μαυραετοί βρίσκονται πλέον στην 10η θέση με 14 πόντους, έναν λιγότερο από Τρίκαλα και Απόλλων Λάρισας.

Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους πέτυχε ο Βασίλης Αγγελόπουλος μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κουτσιανικούλης τροφοδότησε από τα αριστερά τον Αγγελόπουλο, ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στεφανάκος, Μπολάκης, Παπαργυρίου (86' Παρασκευάς), Αγγελόπουλος (46' Μαυριάς), Κουκόλης (23' λ. τρ. Νιμπά), Μαρινάκης, Βάντερσον (86' Φυτόπουλος), Άντερσον, Μπαράνκο (66' Μενσά), Χάμοντ, Κουτσιανικούλης

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος (90' Λίτσιος), Σουλιώτης, Σκόνδρας (67' Καρουγκάλ), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου (90' Ζώγκος), Πέλκας (46' Σταματής), Κεχαγιάς, Ελευθεριάδης (82' Στεφανίδης), Νιάρος

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 17/03

Απόλλων Λάρισας - ΟΦ Ιεράπετρας 1-1 (11' Μόρας / 78' Αποστολίδης)

Ιωνικός - Διαγόρας 3-1 (41' Νιάσε, 89', 90+3' Κάστρο / 68' Σανδραβέλης)

Δόξα Δράμας - Τρίκαλα 1-0 (2' Αγγελόπουλος)

Εργοτέλης - Χανιά 0-1 (90+2' Δημητριάδης)

Καραϊσκάκης - Παναχαϊκή 0-0

Ξάνθη - Λεβαδειακός 1-0 (45+1' Έμπερτ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 28

2. ΙΩΝΙΚΟΣ 28

3. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 27

4. ΞΑΝΘΗ 26

5. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 26

6. ΧΑΝΙΑ 21

7. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 19

8. ΤΡΙΚΑΛΑ 15

9. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 15

10. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 14

11. ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 11

12. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 8

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΧΑΝΙΑ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΞΑΝΘΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ