STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Δοκιμασία για Ολυμπιακό, θέλει να μείνει στην κορυφή ο Άρης

Οι Χαρίσης και Ελ Αραμπί σε φιλικό αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός
Οι Χαρίσης και Ελ Αραμπί σε φιλικό αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο Άρης αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στο "Κλ. Βικελίδης", ενώ ο Βόλος κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ομώνυμη πόλη. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής.

Ύστερα από ένα διάλειμμα δύο εβδομάδας λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, η Super League επιστρέφει με σημαντικά παιχνίδια, προεξάρχοντος του ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (18/10, 20:30).

Ωστόσο, ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει και το Σάββατο (17/10), καθώς στις 16:00 η αυλαία ανοίγει με το Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα. Δύο ομάδες που έχουν αρχίσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από σπουδαία ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες και τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-1 της Λαμίας εκτός έδρας.

Στις 18:15 ο πρωτοπόρος Άρης υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Κλ. Βικελίδης" και θέλει τη νίκη για παραμείνει στην κορυφή και αήττητος. Από την άλλη πλευρά, η "Ελαφρά Ταξιαρχία", που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα την 4η αγωνιστική, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ στη Ριζούπολη, θέλει να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται στις 20:30 με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ατρόμητος. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να αφήσουν πίσω στην ισοπαλία στα Ιωάννινα, αλλά οι Περιστεριώτες είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος, ενώ το γεγονός πως πήραν μία μεγάλη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ, έχει ανεβάσει την ψυχολογία τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

16:00 Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2HD)

18:15 Άρης - Απόλλων Σμύρνης (Novasports 1HD)

20:30 Ολυμπιακός - Ατρόμητος (Novasports 2HD)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

16:00 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (Novasports 1HD)

18:15 ΑΕΛ - Αστέρας (Novasports 2HD)

20:30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (Novasports 1HD)

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

19:30 Λαμία - Παναιτωλικός (Novasports 1HD)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΡΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ