STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Αποφασίζουν για το πρωτάθλημα Κ19 και το Κύπελλο της επόμενης σεζόν

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Κ19 πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα υποδομών της σεζόν 2019/20
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Κ19 πανηγυρίζουν τη νίκη επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Την Πέμπτη (15/3) σε έκτακτο Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης η Super League Interwetten θα αποφασίσει τι θα γίνει για το πρωτάθλημα Κ19 που σταμάτησε στις αρχές Νοεμβρίου ενώ θα υπάρξει και πρόταση για την εισήγηση προς την ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας της επόμενης σεζόν.

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης συγκάλεσε η Super League Interwetten με αρκετά θέματα προς συζήτηση για την Πέμπτη (13/5) το μεσημέρι. Δύο εξ αυτών είναι η απόφαση για το πρωτάθλημα της Κ19 το οποίο σταμάτησε τον Νοέμβριο και έκτοτε οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν έχουν μπει ξανά στα γήπεδα.

Το πρωτάθλημα είχε σταματήσει με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς μετά από έξι ματς ενώ στη δεύτερη θέση ήταν ο Ολυμπιακός επίσης με 18 βαθμούς αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο ενώ στη μεταξύ τους αναμέτρηση η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει τους "ερυθρόλευκους" εντός έδρας.

Οπότε πρέπει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί για τη συνέχιση του ή μη και το αν θα μπει παύλα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με την πρόταση της διοργανώτριας αρχής και τις εισηγήσεις προς την ΕΠΟ αναφορικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2021-22.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 13/5/2021 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Λήψη αποφάσεων σε σχέση με το Πρωτάθλημα Υποδομών Κ19 τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

2. Αίτημα κεντρικού χορηγού σε σχέση με συγκεκριμένες παροχές και δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του συνεταιρισμού (άρθρο 8 παρ. 10 του ΚΑΠ).

3. Θέματα διοργάνωσης κυπέλλου επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2021-22 – εισηγήσεις προς την ΕΠΟ.

4. Επιλογή αναδόχου για την παραχώρηση δικαιωμάτων διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών (stickers) και άλλων συναφών δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών και σημάτων ομάδων της Super League

5. Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ