STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Ο Εσθονός Τόβερ στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Feyenoord's Nicolai Jorgensen is shown a red card by referee Kristo Tohver during the Europa League Group K soccer match between CSKA Moscow and Feyenoord at CSKA Arena in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 26, 2020. (AP Photo/Pavel Golovkin, Pool)
Feyenoord's Nicolai Jorgensen is shown a red card by referee Kristo Tohver during the Europa League Group K soccer match between CSKA Moscow and Feyenoord at CSKA Arena in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 26, 2020. (AP Photo/Pavel Golovkin, Pool) 2020 AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN, POOL

Ο Εσθονός, Κρίστο Τόβερ, ορίστηκε για να διευθύνει το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Σφυρίζει ξανά μετά από 2,5 μήνες ο Παπαπέτρου.

Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Super League Interwetten. Όπως ήταν αναμενόμενο ξένος θα είναι ο ρέφερι του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ θα είναι εκείνος που θα σφυρίξει την αναμέτρηση. Ο 39χρονος έχει διαιτητεύσει ακόμα δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο παρελθόν στις οποίες ο Δικέφαλος του Βορρά μετρά μία νίκη και μία ήττα.

Για την ακρίβεια το 2011 ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-0 κόντρα στην Βαλερέγκα, ενώ το 2018 είχε ηττηθεί με 4-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, 4ος ο Ευαγγέλου στο VAR ο Βέλγος Νάθαν Βερβμπόομεν, με τον Μεϊντάνα.

Από εκεί και πέρα στα αξιοσημείωτα των ορισμών είναι η επιστροφή του Τάσου Παπαπέτρου. Ο Έλληνα ρέφερι βγήκε από το ψυγείο μετά από 2,5 μήνες και ορίστηκε στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Τζοβάρας θα είναι εκείνος που θα σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, ο Μανούχος το Βόλος-ΑΕΚ, ο Διαμαντόπουλος το Άρης-ΟΦΗ, ο Καραντώνης το Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός και ο Βρέσκας το Λαμία-Ατρόμητος.

Photo credits: 2020 AP Photo/Pavel Golovkin, Pool

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΑΕΛ ΒΟΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΡΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ