STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Συζητήσεις με NOVA και COSMOTE TV για κεντρική διαχείριση

Οι μπάλες της Super League Interwetten
Οι μπάλες της Super League Interwetten EUROKINISSI SPORTS

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League Interwetten αποφάσισε να ξεκινήσει συζητήσεις με NOVA και COSMOTE TV για να επιτευχθεί κεντρική διαχείριση όλων των ομάδων. Τι ισχύει για το κανάλι της Λίγκας.

Οι εκπρόσωποι του Big-4, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Απόλλων Σμύρνης θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τους τηλεοπτικούς παρόχους ώστε να υπάρξει συμφωνία για κεντρική διαχείριση της Super League Interwetten μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στη διάρκεια της Τρίτης (27/4).

Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες ομάδες συζητούσαν μόνες τους με τους τηλεοπτικούς παρόχους και έκλειναν τις συμφωνίες τους. Αυτό που θέλουν όμως από εδώ και στο εξής είναι να υπάρξει κεντρική διαχείριση καθώς θεωρούν ότι μπορεί τα έσοδα να είναι μεγαλύτερα.

Στο τραπέζι από πλευράς Παναθηναϊκού έπεσε και η δημιουργία του Super League TV. Κάτι το οποίο δεν έπεσε στο κενό αλλά υπάρχει σαν εναλλακτική λύση αν οι ομάδες δεν βρουν την προσφορά που θέλουν για την κεντρική διαχείριση.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

"Tο Δ.Σ. εξέφρασε τη βούληση να προχωρήσει στη δημιουργία κεντρικού φορέα διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, με τη ρητή επιφύλαξη υφιστάμενων συμβατικών υποχρεώσεων συγκεκριμένων ομάδων.

Επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δ.Σ. και τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα εκκινήσει διαπραγματεύσεις για την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων με όλους τους διαθέσιμους παρόχους, για όλες τις μορφές συναφών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Eγκρίθηκε ομόφωνα η συνεργασία με την εταιρεία VEO Technologies ApS για την προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού για την τεχνική υποστήριξη (technical filming) προπονήσεων και αγώνων των ομάδων υποδομών. Η χρηματοδότηση της απόκτησης του εξοπλισμού θα υλοποιηθεί από τη Super League, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόδοσης ποσοστού από το στοίχημα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΕΛ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ