ΠΑΟΚ

Σβαμπ: "Δεν μετανιώνω για τον ΠΑΟΚ, θα πάμε καλά στο Europa League"

Ο Στέφαν Σβαμπ στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ο Στέφαν Σβαμπ στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε σε αυστριακό ΜΜΕ για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος έχει μια ισορροπημένη ομάδα που μπορεί να διακριθεί στην Ευρώπη.

Ο Στέφαν Σβαμπ σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του τόνισε ότι δεν μετανιώνει για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και πως θεωρεί ότι ο Δικέφαλος μπορεί να τα πάει καλά στο Europa League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την προσαρμογή του: "Στην αρχή ήταν πολύ αγχωτικό γιατί έπρεπε να ψάξω ένα σπίτι και να συγκεντρώσω όλα τα χαρτιά που χρειαζόμουν. Τώρα αισθάνομαι πολύ άνετα στη Θεσσαλονίκη. Δε μετανιώνω για αυτό το βήμα. Η σύζυγος μου, Κιάρα και ο γιος μου Ματέο ήταν μαζί μου για περίπου δύο εβδομάδες. Η σύζυγος μου θα μετακινείται ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Ζάλτσμπουργκ λόγω δουλειάς, φυσικά δεν είναι εύκολο λόγω του κορoνοϊού. Επίσης ως ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επιστρέψεις στο σπίτι αμέσως μετά από μια προπόνηση ή ένα παιχνίδι. Όταν έχω κενό περνάω χρόνο με την οικογένεια μου ή διαβάζω για τη σχολή μου".

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη: "Υπάρχουν πολλά στενά στην πόλη. Επίσης οι άνθρωποι βγαίνουν αργά από τα σπίτια τους, γιατί υπάρχει αρκετή ζέστη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από τις 20:00 και μετά υπάρχει κόσμος στους δρόμους. Οι Έλληνες ακολουθούν τους κανόνες για τον κορονοϊό και δεν διαμαρτύρονται πολύ, αν και οικονομικά είναι πιο δύσκολα σε σχέση με τους ανθρώπους στην Αυστρία. Στην Ελλάδα επίσης δεν έχει τόσα κρούσματα όσο στη χώρα μας".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ίδιας δυναμικότητας με το Αυστριακό. Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα ήταν ακόμα πιο δυνατό".

Για τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ: "Ήταν μεγάλη η απογοήτευση γιατί φτάσαμε κοντά. Είμαστε μια καλή, ισορροπημένη ομάδα που πλέον θέλουμε να τα πάμε καλά στο Europa League".

Για το πότε θα επισκεφθεί την Αυστρία: "Πιθανότατα τα Χριστούγεννα, αρκεί η πανδημία να μην ανατρέψει τα σχέδια μας".

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ