ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση Ράμος - Κριστιάνο - Πέπε με άρωμα Ρεάλ

H συνάντηση Ράμος, Ρονάλντο και Πέπε
H συνάντηση Ράμος, Ρονάλντο και Πέπε

Ο Σέρχιο Ράμος τέθηκε αντίπαλος με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πέπε στο φιλικό της Λισαβόνας, αλλά οι τρεις τους συναντήθηκαν στα αποδυτήρια μετά από τη λήξη και θυμήθηκαν την κοινή τους θητεία στη Ρεάλ.

Οι εθνικές Πορτογαλίας και Ισπανίας αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως γκολ (0-0) σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο Ζοζέ Αλβαλάδε.

Ο Σέρχιο Ράμος τέθηκε αντιμέτωπος με τους πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο και Πέπε. Μπορεί εντός αγωνιστικού χώρου να έδωσαν μάχες, αλλά μετά τη λήξη του ματς συναντήθηκαν και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λισαβόνας.

"Χαρούμενος που σας βλέπω φίλοι μου", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία ο αρχηγός της ρόχα σε μια συνάντηση με μερένγκε άρωμα και χρώμα. Οι τρεις τους συνυπήρξαν στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας από το 2009 έως το 2017.

Η φωτογραφία διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τους Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο να έχουν κακή σχέση μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου από τη Ρεάλ για τη Γιουβέντους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ