Αναλυτικά όλα τα τελευταία δεδομένα για τη μεγάλη συνάντηση των Big 4 που οριστικοποιήθηκε να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου. Ποιοι άλλοι θα παραστούν στο ραντεβού.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε πρώτο για πρόθεση των διεθνών συνομοσπονδιών να πραγματοποιηθεί το ραντεβού των Big 4 πριν από το τέλος Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, το ραντεβού οριστικοποιήθηκε για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

ADVERTISING

Το παρών θα δώσουν τελικά, εκτός από τους ισχυρούς άνδρες ΠΑΟΚ (Ιβάν Σαββίδης), Ολυμπιακού (Βαγγέλης Μαρινάκης), ΑΕΚ (Δημήτρης Μελισσανίδης) και Παναθηναϊκού (Γιάννης Αλαφούζος), και οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών - μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών - μελών UEFA), Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός αθλητισμού), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League), ενώ είναι πολύ πιθανό να είναι παρόντες ο Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης) και ο Πίτερ Φούσεκ (ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας FIFA/UEFA).

Δεν έχει οριστεί ακόμη το μέρος (λογικά θα είναι κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας) που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση, ούτε και η ώρα, κάτι για το οποίο θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότατα ενημέρωση τη Δευτέρα (20/01).

Παράλληλα, μένει να ξεκαθαριστεί αν οι τέσσερις άνδρες των Big 4 θα δεχτούν να αρχίσει η συνάντηση χωρίς την παρουσία κάποιου άλλου (οι τέσσερίς τους δηλαδή συν τον μεταφραστή του Ιβάν Σαββίδη) ή αν θα γίνει εξ’ αρχής με την παρουσία όλων όσοι έχουν προσκληθεί να παραστούν.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι από τις διεθνείς συνομοσπονδίες θα τεθεί ξεκάθαρα στο τραπέζι το σενάριο για Grexit, για την περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ των Big 4. Σκοπός τους άλλωστε είναι να πέσουν οι τόνοι και να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς περαιτέρω εντάσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, τα χειρότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπροστά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ώρα μηδέν για τη συνάντηση των Big 4: Έτσι θα καθίσουν στο τραπέζι
Την προσεχή Τετάρτη το ραντεβού των Big-4 με την UEFA