ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου: Με άδειες εξέδρες ή με ελάχιστους φιλάθλους

Από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League Interwetten
Από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League Interwetten EUROKINISSI SPORTS

Συνεδρίασε τη Δευτέρα (10/5) η αρμόδια επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ με θέμα την παρουσία ή μη έστω και ελάχιστων φιλάθλων στον τελικό της 22ης Μαίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Το Σάββατο (22/5) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα τεθούν αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ διεκδικώντας το φετινό τρόπαιο στο Κύπελλο Ελλάδας. Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει μια συζήτηση κατά πόσο θα μπορούσαν στις εξέδρες να υπάρξουν κάποιοι φίλαθλοι από τις δύο ομάδες, όπως γίνεται πλέον στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας συνεδρίασε τη Δευτέρα (10/5) για να θέσει επί τάπητος τα θέματα για τη διοργάνωση του τελικού και το πρωτόκολλο που θα ισχύσει. Βέβαια οι όποιες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (14/5).

Οι πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν απ όσα συζητήθηκαν είναι πως υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο να μην αλλάξει τίποτα, να εφαρμοστεί το ισχύον πρωτόκολλο αγώνων και να έχουμε κενές εξέδρες απλά με κάποιες προσκλήσεις για τις δύο ομάδες.

Το δεύτερο είναι να επιτραπεί παρουσία λιγοστών φιλάθλων, ίσως και ο αριθμός που είχε πει πρόσφατα ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δοθεί το "ΟΚ" από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Και φυσικά αν γίνει αποδεκτή η πρόταση αυτή θα πρέπει να έχουμε ένα διαφοροποιημένο πρωτόκολλο ακόμα και στο ζήτημα της εισόδου και εξόδου των παριστάμενων στον αγώνα.

Αυτό που σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει είναι τελικός με 25.000 όπως είχε πει πρόσφατα ο νέος πρόεδρος της επιτροπής Κώστας Νίκας σε πρόσφατες δηλώσεις του.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ