ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Τέβες: "Ανατριχιάζω όταν θυμάμαι την τελευταία συνομιλία μου με τον Μαραντόνα"

Κάρλος Τέβες και Ντιέγκο Μαραντόνα σε ματς της Μπόκα με τη Χιμνάσια
Κάρλος Τέβες και Ντιέγκο Μαραντόνα σε ματς της Μπόκα με τη Χιμνάσια AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Κάρλος Τέβες παραδέχτηκε ότι ανατριχιάζει όταν θυμάται την τελευταία του συνομιλία με τον Ντιέγκο Μαραντόνα και ξεκαθάρισε ότι η φανέλα με το 10 δεν θα πρέπει να πηγαίνει στον οποιονδήποτε.

Την τελευταία του συνομιλία με Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου, θυμήθηκε ο Κάρλος Τέβες σε συνέντευξή του στο TyC Sports.

Ο "απάτσε" παραδέχτηκε ότι ανατριχιάζει όταν θυμάται τη βιντεοκλήση με τον Πίμπε ντε Όρο λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή και ξεκαθάρισε ότι η φανέλα με το 10 δεν θα πρέπει να πηγαίνει στον οποιονδήποτε γιατί την έχουν φορέσει θρύλοι.

"Η τελευταία μου συνομιλία με τον Ντιέγκο ήταν μέσω βιντεοκλήσης. Μιλήσαμε λίγο για τις ζωές μας. Τράβηξα ένα screenshot από τη βιντεοκλήση και ανατριχιάζω τώρα που το σκέφτομαι. Ανατριχιάζω όταν τη θυμάμαι", υποστήριξε και στη συνέχεια μίλησε για:

Τη φανέλα με το νούμερο 10: "Όταν πήγα στη Γιουβέντους, δεν έδιναν τη φανέλα που είχε ο Ντελ Πιέρο, δεν ήθελαν να τη δώσουν σε κανέναν. Η ομάδα είχε αποφασίσει να μην ξαναδώσει τη φανέλα με το 10. Είναι κάτι που κάνουν για τα ινδάλματα. Τη μέρα που θα φύγω από την Μπόκα δεν θα πρέπει να δώσουν στον οποιονδήποτε αυτή τη φανέλα. Είναι για τους θρύλους της ομάδας. Την έχουν φορέσει ο Μαραντόνα, ο Ρόχας, ο Ρικέλμε".

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ