"], "creator": { "@type": "Person", "name": "Κώστας Χολίδης" }, "author": { "@type": "Person", "name": "Κώστας Χολίδης" }, "publisher": { "@type": "Organization", "@id": "https://www.sport24.gr/#organization", "url": "https://www.sport24.gr/", "name": "SPORT24", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.sport24.gr/resources/624a517/legacy/img/sport24-default-image.png" } }, "mainEntityOfPage": { "@type": "WebPage", "@id": "https://www.sport24.gr/football/to-aggigma-toy-agkoyero-stin-epoptria-kai-i-yperaspisi-apo-ton-gkoyardiola.9022609.html" }, "isPartOf": { "@type": "WebSite", "@id": "https://www.sport24.gr/#site" } }
ΑΓΓΛΙΑ

Το άγγιγμα του Αγκουέρο στην επόπτρια και η υπεράσπιση από τον Γκουαρδιόλα

Το άγγιγμα του Αγκουέρο στην επόπτρια και η υπεράσπιση από τον Γκουαρδιόλα

Ένα άγγιγμα του Κουν Αγκουέρο στην επόπτρια της αναμέτρησης με την Άρσεναλ ήταν αρκετό για να ξεσπάσει κριτική στον Αργεντινό με τον Γκουαρδιόλα να σπεύδει να υπερασπιστεί τον παίκτη του. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Άρσεναλ με τον Ράχιμ Στέρλινγκ να δίνει το τρίποντο στους πολίτες χάρη σε γκολ του στο 23ο λεπτό.

Ωστόσο, εκείνος που εξελίχθηκε σε πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ενώ κατά την αλλαγή του έσπευσε να χειροκροτήσει τις άδειες εξέδρες...

Στο ενδιάμεσο έκανε και κάτι ακόμα που συζητήθηκε αρκετά. Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας του για ένα πλάγιο ακούμπησε την επόπτρια από τον ώμο. Εκείνη αμέσως έσπευσε να του απομακρύνει το χέρι και το συμβάν τελείωσε εκεί.

Αρκετοί θεώρησαν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια του Αργεντινού ξεπέρασε τα όρια και για το θέμα ρωτήθηκε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το ματς. "Ελάτε παιδιά. Ο Κουν είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στο ποδόσφαιρο. Αν θέλετε να βρείτε κάποιο πρόβλημα βρείτε το αλλού, όχι σε αυτό το συμβάν" είπε ο Καταλανός κόουτς.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ