Ο Σωτήρης Νίνης παραχώρησε συνέντευξη στο SPORT 24 και τους Ηλία Καλλονά, Πέτρο Παπαμακάριο όπου μίλησε για την αναγέννηση του στο Βόλο, το όνειρο της επιστροφής του στην Εθνική Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό και τις δύσκολες στιγμές της καριέρας του.

Ο Σωτήρης Νίνης άνοιξε το σπίτι του και υποδέχτηκε σε αυτό το SPORT 24 και τους Ηλία Καλλονά και Πέτρο Παπαμακάριο και παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη.

ADVERTISING

Το ραντεβού με τον Έλληνα μέσο είχε κλειστεί εδώ και καιρό αφού είχαμε εξασφαλίσει και τη σχετική άδεια από την ομάδα του Βόλου. Για πρώτη φορά στην έως τώρα καριέρα του ο 31χρονος διεθνής φιλοξένησε δύο εκπροσώπους του Τύπου και έπαιξε μπάλα... εντός έδρας.

Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, πριν και μετά, ο Νίνης ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και πρόθυμος να απαντήσει σε ότι ερώτηση του θέσαμε. Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στην αναγέννηση του στο Βόλο, το νέο του συμβόλαιο τη ρήτρα που υπάρχει σε αυτό, ενώ στάθηκε στο όνειρο να φορέσει ξανά τη φανέλα με το Εθνόσημο και μια τρίτης επιστροφής στον Παναθηναϊκό.

Δεν δίστασε επίσης να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στην καριέρα του λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπήρξε στιγμή που πίστεψε πως έχει φτάσει στο σημείο μηδέν αλλά ο εγωισμός του δεν τον άφησε να τον πάρει από κάτω.

ADVERTISING

Εδώ φωτογραφικό υλικό από τη συνέντευξη:

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Παρακολουθήστε τη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σωτήρης Νίνης στο SPORT 24 και στους Ηλία Καλλονά, Πέτρο Παπαμακάριο:

Photo Credits: Ανδρέας Παπακωνσταντίνου / Tourette Photography