ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα του Αυγενάκη για το επεισόδιο στο Φάληρο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχολίασε το συμβάν και αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που φέρνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας.

Ένας 23χρονος οπαδός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα στο Φάληρο, όταν άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι σε εκείνον και δύο φίλους του. Θέση για το συμβάν που ερευνά η αστυνομία πήρε και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού σχολίασε το συμβάν και αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που φέρνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έγραψε σχετικά: "Το μεταμεσονύχτιο περιστατικό επίθεσης απο αγνώστους σε οπαδούς ομάδας, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο αναγκαίο είναι να παταχθεί η κάθε μορφης βία μέσα κι έξω από τα γήπεδα.Η κοινωνία δεν την ανέχεται! Τα μέτρα που φέρνουμε στη Βουλή σ' αυτό αποσκοπούν. Εργαζόμαστε με ΕΛΑΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ