VIRAL

Το τερμάτισαν: έπαιξαν με ολόλευκες εμφανίσεις σε χιονισμένο τερέν

Εικόνα από την αναμέτρηση Μπασακσεχίρ - Σίβασπορ, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με λευκές εμφανίσεις σε χιονισμένο τερέν
Εικόνα από την αναμέτρηση Μπασακσεχίρ - Σίβασπορ, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με λευκές εμφανίσεις σε χιονισμένο τερέν

Οι παίκτες της Σίβασπορ εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως έπαιζαν με λευκά μέσα σε χιονισμένο τερέν και κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μπασακσεχίρ, κάνοντας τα social media να πάρουν φωτιά (PHOTO).

Η αναμέτρηση της Μπασακσεχίρ με την Σίβασπορ που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου για την κορυφαία κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος κατάφερε για αρκετή ώρα να γίνει talk of the town στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αιτία δεν ήταν κάποιο εντυπωσιακό γκολ, κάποια απόκρουση ή έστω ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα του διαιτητή που χρειάστηκε να επιστρατευτεί το VAR αλλά το γεγονός πως η μία από τις δύο ομάδες από ένα σημείο και έπειτα ήταν άφαντη!

Όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά, αφού το χιόνι που άρχισε να πέφτει κατά τη διάρκεια του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες της Σίβασπορ που έπαιζαν με λευκές εμφανίσεις να δυσκολεύουν αφάνταστα εκείνους της Μπασακσεχίρ αφού ήταν δύσκολο να τους εντοπίσουν με την πρώτη ματιά.

Δεν ήταν μάλιστα αόρατοι μόνοι για τους αντιπάλους τους αλλά και για όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν το ματς από την τηλεόραση, με την Σίβασπορ να έχει πάντως τον βαθμό της ισοπαλίας από το γκολ που πέτυχε στο 42' με τον Αρσλάν από ασίστ του Γκραντέλ (1-1) και να τον κρατάει μέχρι το φινάλε.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ